Sri Bhagavan gyönyörűen feltárja a hazugság 8 fokozatát lépésről lépésre, megmutatja, hogyan kezd el valaki hinni az álláspontjában és hogyan kezd szenvedni ettől…

Első szint:

Döntés a hazugságról Történik egy konfliktus és úgy döntünk, hogy hazudni fogunk.

Második szint:

Hazugságot mondunk, hogy meggyőzzük önmagunkat a hazugságról.

Harmadik szint:

Az elme megvág bármit, ami nem támogatja a hazugságot, ezért az intelligencia zuhanni kezd, mert az elme nem látja meg a létfontosságú információkat.

Negyedik szint:

Hazugságokat mondani másoknak Ez az, amikor arra törekszünk, hogy érvényesítsük a hazugságot és találjunk másokat, akik megerősítik a hazugságokat. Gyakran a negyedik szakasz után a fájdalom és a megbántódás el lesz temetve, még csak nem is tudunk arról, hogy hatással van ránk.

Ötödik szakasz:

Hálózatépítés A hazugokból megalapítod a nyájadat – azokból, akik hasonlóan osztoznak a hazugságban.

Hatodik szakasz:

A nyáj vagy hálózat közös fellépése a hazugság támogatása érdekében.

Hetedik szakasz

Támogatás és felszólalás Megkeresni azokat az embereket, akik szembeszállnak a hazugsággal, hiszen ez egy lehetőség arra, hogy egy mélyebb szinten erősítük meg a hazugságot. Vakon érvelve az igazság mehallgatása nélkül – a lényeg, hogy bebizonyítsuk a hazugságról, hogy igaz.

Nyolcadik szakasz

Erőszak A belső hazugság végül mások megtámadásához, vagy ömnagad megtámadásához, vagy mindkettőhöz vezet. Ekkor talán van olyan, aki meglátja a hazugságot, de néha lehet, hogy a személy elveszik a hazugságban. A hazugság által korlátozottak vagyunk a félelem, a bűnösség érzet és a hazugság megvédése miatt.

sortörés0101