Ha szeretnéd, hogy a gyermeked is ÁLDÁSADÓ legyen és még nem múlt el 10 éves, akkor várunk szeretettel! Gyöngyös és Hatvan között félúton, új helyszínen tartjuk az idei év első gyerekavatását 🙂

Gyerekeknek szóló néhány órás, intenzív folyamat során ÁLDÁSADÓ avatást adunk, a résztvevők bevezetést kapnak az EGYSÉG Egyetem és Sri Bhagavan TANÍTÁSAIBA. Sri Amma Bhagavan különleges folyamata, amely az Istenfelismerésre és a Felébredésedre fókuszál és megadja a beavatást, így azt tovább is adhatja másoknak!

A gyermekekben az Egység Áldás által a magasabb tudatosság magjai találnak termőtalajra, megteremtve egy csodálatos élet alapjait a Felébredés és az Intelligencia által. A gyerekek természetes módon fogják a fejlődésük során felfedezni a rejtett potenciálokat az Isteni kapcsolat segítségével. A kialakuló személyiségük magas tudatosságú, félelemektől és hibás kondícióktól mentesen megőrzi magabiztosságát és nyitottságát, képes feldolgozni azokat az érzelmeket, melyekkel a felnőttek nehezen boldogulnak. A megbántódás, harag, bűntudat stb. nem hagynak mély nyomokat, így az együttérzés és a szeretet soha el nem felejtett társa lesz, ami a kialakuló kapcsolatokban is megmutatkozik. Az élet kihívásait magasrendű Intelligenciával igazi játékként élheti így meg, és az Élet egy örömteli kalanddá válik! A szülők segítségével a kialakult hibás kondíciók felismerése, megbeszélése mindennapossá válhat, szülő és gyermek együtt fejlődhet minden téren. Az EgységÁldás segít a minták felismerésében és megváltoztatásában. A Deeksha közvetítése által a szülők és a gyerekek egy magasabb vízióhoz, egy boldogabb világ megteremtéséhez járulnak hozzá, hiszen a boldog világ a BOLDOG CSALÁDDAL, a BOLDOG EMBERREL kezdődik! És ez csak a jéghegy csúcsa 🙂

A Deeksha áldása által csodálatos belső átalakulás kezdődik,
egy soha véget nem érő emelkedés a Fény útján!

A kurzust két Felébredett Egység Tréner tartja, nagyon erős Szentséges térben mely rendkívül intenzív tapasztalásokat és felismeréseket ad.
Megismerheted az ÉLET TÖRVÉNYEIT, melyek az univerzum jellemzői. 8 lépésben bemutatjuk a folyamatos fejlődés titkát, megtanulhatod rendbe tenni a kapcsolataidat és megtapasztalhatod a kapcsolatod a FELSŐBB ÉNNEL. Csodálatos átalakulásban lehet részed és áldásadóként beviheted ezt a csodát a családodba és a mindennapjaid része lehet. A EGYSÉG FELÉBREDÉS kurzus tananyaga a FELÉBREDÉSRE fókuszál, ezért különösen intenzív!

artworks-000052735903-9byylt-original

Mi az Egység Áldás? Az Egység Mozgalom, illetve az ezzel járó belső transzformáció és felébredés megértése egyéni erőfeszítéssel nem érhető el. Ez a folyamat sokkal inkább egy áldás eredménye vagy egy történés. Sri Amma és Sri Bhagavan szerint, akik a Mozgalom alapítói, minden átalakulás alapvetően neurobiológiai, és ehhez a fizikai agy áthuzalozása szükséges. A agyban lezajló fizikai változás olyan beavatkozást igényel, ami a mi elménknél magasabb rendű. Ezt nevezik – kultúrától függően – Isteni Intelligenciának, Jelenlétnek, Istennek, Felsőbb Tudatosságnak. Bárhogyan is hívjuk, létezése magától értetődő, minthogy erre szolgálnak példaként a múlt és a jelen megvilágosodott mesterei, akiknél egy bizonyos ponton a fizikai agyban is változás történt. Ez pedig a tudatosságukban óriási átalakulást eredményezett.

Az emberiség időről időre arra vár,
hogy ez az esemény bekövetkezzen.

A meditációs gyakorlatok is ezt szolgálják: a test és a szellem felkészítését az áldásra. Az Egység Mozgalomban ez az áldás, illetve kegyelem az Egység Áldáson keresztül áramlik belénk. Sri Amma és Sri Bhagavan szerint a tudatossági szint éppen úgy tovább adható más személyeknek, mint ahogyan a tudás, a bölcsesség vagy bármilyen tárgy. Az olyan ősi tradicionális beavatások alapját is ez jelentette, amely során a mesterek a hosszú évek alatt lezajló felkészülés után átadták bölcsességüket tanítványaiknak és ugyan olyan tudatossági szintre emelték őket. Ahogyan a víz a magasabb területekről az alacsonyabb területek irányába folyik, úgy áramlik az áldás is a magasabb tudatossági szintről az alacsonyabb felé. Ennek a magas tudatossági szintnek az átadása Sri Amma és Sri Bhagavan szerepe az Egység Mozgalomban.

Az Egység Áldás egy olyan jelenség, amelynek forrása Sri Amma és Sri Bhagavan tudatossága, akik már fiatal gyermekekként – ezoterikus, belső felkészülés során – kezdték el kifejleszteni az Egység Áldást.

Az emberiség teljes,
feltétel nélküli felszabadítása

a szenvedélyük és a jövőképük, ami táplálja ezt az áldást. Az energia közvetítésének ez a meghatározhatatlan tapasztalása úgy történik, hogy a befogadó fejére helyezzük a kezünket, vagy pedig egyszerűen a szándékot kifejezve közvetítjük azt.

Milyen hatása van az Egység Áldásnak? A befogadó tudatosságát növeli azáltal, hogy neurobiológiai változást idéz elő az agyban. A frontális lebeny aktiválásán és a fali lebeny működésének csökkentésén keresztül a befogadó öröm- és szeretetszintjét, illetve az összekapcsolódás iránti fogékonyságát fokozza. Tudományos kutatások is folynak annak érdekében, hogy az Egység Áldás emberi agyra gyakorolt hatását részletekbe menően is megismerjük.

Az Egység Áldás semmiféle tradícióhoz
vagy valláshoz nem kötődik,

bárki részesülhet ennek a jelenségnek az előnyeiből, függetlenül az általa gyakorolt vallástól, tradíciótól. Az Egység Áldás nem követeli meg, hogy bárki változtasson az addigi hitbéli meggyőződésén, sokkal inkább abban segít, hogy a befogadó felfedezhesse és közvetlenül is megtapasztalhassa azt, amiben hisz. A jelenség mögötti alapvető szándék az, hogy mindenki ráébredhessen életének saját igazságára, bármi legyen is az. A tudatosság fejlődése életünk minden területére (egészség, jólét, kapcsolatok és spirituális fejlődés) kiható változásban manifesztálódik.

Siker Probléma van a jelenlegi hivatásunkkal: Közülünk sokan válaszúthoz érkeztek. Foglalkozunk valamivel, de nem vagyunk biztosak abban, hogy ezt kell folytatnunk. Ez konfliktust okoz, és iránymutatásra van szükségünk. Keményen dolgozunk, siker nélkül: Vannak olyanok, akik sok energiát fektetnek munkájukban, de annak még sincs eredménye.

Az Egység Áldás megmutathatja a sikerhez vezető utat azáltal, hogy elvezet téged a szíved vágyához, a szenvedélyedhez. A haladást gátló negatív hiedelmeiden dolgozik. Kibontakoztatja, felébreszti a benned rejlő kreativitást és egyéb képességeket, így sikeressé tesz téged azon a területen, amelyen elhelyezkedtél. Ha az egészségügyben dolgozol, sikeres orvossá tesz, ha pedig az üzleti szférában, akkor sikeres üzletemberré.

Prosperitás Vannak olyan emberek, akik sikeresek és akik vonzzák életükbe a sikert, a jólétet. Az Egység Áldás nem csak abban segít, hogy elérd ezeket a sikereket, hanem abban is, hogy folyamatosan előre haladj, hogy életedben a prosperitást tapasztald meg.

Kapcsolatok Rá kell jönnünk arra, hogy képtelenek vagyunk megnyitni a szívünket a kapcsolatainkban. Úgy tűnik, valami megakadályozza a kapcsolódást. Sokszor hallasz másokat panaszkodni: „Nem figyelsz rám eléggé, csak magaddal foglalkozol, nem értesz meg engem, nem vagyok fontos neked, soha nem fogadod meg a tanácsaimat, nem tisztelsz…”. Te pedig nem tudod, hogyan kezeld ezeket a dolgokat. Sokszor tapasztalod azt, hogy másokból rossz érzéseket váltasz ki, ami megrontja ezeket a kapcsolatokat.

Két lehetőség áll fenn: szeretnél szeretni, de képtelen vagy rá, vagy szeretsz, de képtelen vagy kifejezni, ezért mások nem érzik.

Az Egység áldás segít neked abban, hogy újra feléledjen a vonzalom, a szenvedély és a barátság, és hogy ne csak érezz, hanem ki is tudd fejezni azt.

Egészség Az Egység Áldás meggyógyítja a pszichoszomatikus betegségeket azáltal, hogy az azt kiváltó érzések alól felszabadít. Meggyógyítja a más okok miatt kialakuló betegségeket Isteni gyógyítással. A saját testeddel szemben nagyobb tudatosságra ébreszt és megtanít arra, hogy elfogadd és szeresd a testedet.

A maga teljességében segít megtapasztalni
a testeden keresztül áramló életet.

Egység Az Egység Áldás végső célja, hogy az emberekben felébressze az Egység érzését. Ebben az állapotban békében vagyunk önmagunkkal, a körülöttünk élő emberekkel, a természettel és mindennel, ami létezik. Érezzük az összeköttetést, a kapcsolódást az élet minden egyes megnyilvánulásával magunk körül, ami megteremti a lehetőséget a könyörület és együttműködés megnyilvánulására.

2016. február 19.-én pénteken délután 17.30-tól
kérünk, jelentkezz be előre telefonon
+36202913234

szeretettel várunk!
Tünde és Gábor

murti