Sok hasonló tapasztalásom volt, Csíksomlyón a Szűzanya a kegyszobor szemein keresztül mutatta meg az embereket, később a szentélyben Amma mutatta meg ugyanezt, és hogy Ő és a Szűzanya egyek. És most megosztom ezt a csodálatos élménybeszámolót.

amma“Hosszú utat tettem meg, hogy részt vegyek ezen a folyamaton. Úgy gondoltam, ez a utolsó esélyem, hogy megszabadítsam magam a szenvedésemtől. A folyamat alatt megkértek minket, hogy hívjuk meg az Istenit a szívünkbe. A folyamat alatt egyrészt képes voltam tapasztalni az Istenit, másrészről viszont az elmém elkezdett feldobni minden negatívumot ami miatt csúnyának éreztem magam. Bár az isteni áldás áradt felém, az önkárhoztatás nem szünt meg. Egyik nap elmentünk Nemamba, Ammával találkozni.

Ahogy ott ültem és Ammát bámultam, feltünt, hogy azokkal a jóindulatú szemeivel mindenkire egyformán néz. Nem volt senki nagyobb vagy kicsebb, nem volt nemes vagy csúnya. Mindent felölelő volt. Hirtelen én voltam az, aki azokon a szemeken keresztül nézett. Láttam saját magam és mindent körülöttem. Minden tökéletes volt, úgy, ahogyan volt; minden ami ott volt, az a szeretet volt. Felismertem, hogy ahogyan Amma néz ránk, az maga a szeretet. Egész életemben vak emberként vezettek. Amma, a legfelsőbb együttérzésében megmutatta ezt a gyönyörű világot az Ő szemein keresztül.”