Az élet 3 célja

Alapvetően három dolog miatt vagy itt. Mindannyian tanulni és fejlődni jöttetek…

Mielőtt megszülettél megtervezted ezt az életet. Végignézted az egész életed, amit most élsz, és beleegyeztél, hogy leszüless. Te akartad megkapni ezeket a tapasztalatokat, tanulni valamit és spirituálisan fejlődni. Fel kell fedezned ezeket a célokat. Vezetve vagy ebben a programban, lehetőséged van, hogy felfedezd azokat a dolgokat amiért ide születtél.

Másodszor Isten is felhasznál a céljai elérésében téged a tanulási folyamatod alatt. Isten épít egy házat, hsznál téged, mint a munkását. Használ, hogy vidd a téglát, csináld a kőműves munkát, építsd a házat. Ezalatt Isten fizetést ad, amiből te és a családod boldogan élhet. Ez a fizetés a FELISMERÉSEK, a TANULÁS, amit kapsz az életedben. A te nézőpontodból ez segít a tanulási folyamatodban. Isten nézőpontjából pedig segítesz, hogy teljesítse a küldetését ezen a bolygón.

Harmadszor, az élet végső célja eggyé válni istennel. Az egész élet úgy van megszerkesztve, hogy abba az irányba vigyen. Ha az életedben minden eseményt alaposan megértettél és megtapasztaltál, mint Isten cselekedetét, közel kerülsz Istenhez. Végül eggyé válsz Istennel.

Ez az élet célja.