Namaste,
Szeretettel meghívlak a szerdai programomra, melynek témája a BETELJESEDÉS!
Szeretnél BOLDOG lenni? Szeretnél GAZDAG lenni? Szeretnél BOLDOG PÁRKAPCSOLATBAN élni? Szeretnél BETELJESEDETT lenni?


Ezek azok a kérdések, amelyre minden ember gondolkodás nélkül mondaná IGEN IGEN IGEN!
De vajon tisztában vagy e vele, hogy számodra mit jelent a BOLDOGSÁG, a GAZDAGSÁG, milyen lenne a BOLDOG PÁRKAPCSOLAT, egyáltalán mit is jelent BETELJESEDETTNEK lenni?
Olyan sok ember nincs tisztában azzal, hogy mit is szeretne, hogy mit jelent számára a boldogság, a beteljesedés, a gazdagság… Azt mondod “sok pénzt akarok” de mit jelent számodra a sok? Boldog párkapcsolatról álmodozol, aztán amikor megkapod, mégsem érzed a beteljesedést…
Amíg nem vagy tisztában a saját vágyaidat illetően, hogyan várhatod el, hogy az Istenid megadja neked. Ezen a programon ezekre a kérdésekre fogunk válaszokat adni és megfogalmazni, megtanulunk helyesen kérni, hogy azt meg is kapjuk és egy szándékot taszünk a

VÁGYAINK BETELJESÜLÉSÉÉRT.

A május a MOOLA MANTRA hónapja. Ebben a hónapban szerte a földön sok millió emberrel, az Egység család tagjaival együtt kántáljuk ezt a csodálatos ősi mantrát összekapcsolódva egymással. Ez a mantra az élő Istent szólítja meg, védelmet és szabadságot kérve minden szomorúságtól, és szenvedéstől. Ez az az ima, amely a nagyszerű teremtőt és megszabadítót dicsőíti, aki a szeretete és együttérzése miatt manifesztálódik földi formában, hogy védelmezzen minket. Ez a Moola mantra nagyszerű békét, és örömöt adott az embereknek világszerte, azoknak, akik kántálták, illetve ha pusztán csak hallgatták. Megvan az ereje, hogy átemelje az ember elméjét az ok nélküli szeretet és határtalan öröm állapotába. Itt a kulcs, amellyel a spirituális kincsestár bármely ajtaja kinyitható. Egy eszköz, amely az összes vágy eléréséhez használható. Egy orvosság, amely minden betegséget gyógyít. A nektár, amely képes az embert megszabadítani! Minden kedvező dolog és öröm a tiéd, pusztán azáltal, hogy egyszerűen csak kántálod vagy hallgatod ezt a fenséges Moola mantrát.

Ha szeretnél részese lenni egy extrém módon intenzív folyamatnak, ha szeretnéd megtapasztalni sok millió ember összekapcsolódásának és imájának az erejét és a kollektív erre adott válaszát, a kolaktív erejtét a saját beteljesedésed, a saját vágyaid beteljesedésére fordítani, akkor ez egy rendkívüli lehetőség számodra!
Ezen a programon megalapozzuk ezt a sadhanat, összekapcsolódunk az Istenivel, a Jelenséggel és

KILŐJÜK A RAKÉTÁT!

Ezen a programrészen BÁRKI részt vehet, akinek vannak vágyai 😉

A program második felében pedig szuperesrős 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszát megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.
A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!

A programok ára külön 3000Ft, együtt a kettő 5000Ft felajánlás.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

2017. május 03., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín: Budapest, VI.ker Bajnok utca 1.
Várlak szeretettel!
+36202913234
Csiki Tünde
EgységTréner
Szentély konduktor