“A bőség vagy a szegénység a gondolattal kezdődik”
-Sri Bhagavan

Namaste,
Szeretettel meghívlak következő programomra, melynek témája a BŐSÉG TUDATOSSÁG az utána következő 64 deeksha folyamatra!

A bőség megteremtése egy spirituális folyamat. Minden ember szeretné biztonságban érezni magát, ezért bőséget keres. A bőség lehet egészség, pénz, érzelmi bőség, lehet bármi, amiből sok van neked, valami, amiből van bőven. Ha arra fókuszálsz, ami nincs ott, akkor azt szegénység-tudatosságnak nevezzük. Ha azt látod, hogy hiányzik, az Univerzum még többet ad a hiányból. Arra fókuszálni, ami van, az a bőség-tudatosság. Meg kell látnod azt, ami van, amid van, kívül és belül egyaránt: a belső értékeidet és a külső javaidat. “Az anyagi javak megteremtése nem csupán képességeket igényel tőled, de az Univerzum működésének megértését is. Meg kell tanulnod bizonyos alapelvek szerint élni, melyek az emberek sorsát irányítják. A fizikai, anyagi Univerzumot fizikai törvények kormányozzák, mint például a gravitáció, míg a gondolati és spirituális Univerzumot spirituális törvények. Amennyiben nem ismered ezeket a törvényeket, akadályokat fogsz tapasztalni életed ösvényén.” -Sri Bhagavan és az Egység egyetemnek ezen a csodálatos folyamatán a bőség törvényeivel fogunk foglalkozni. Az életünk minden területén jólétet, bőséget és gazdagságot teremtünk, és az Isteni áldásaként befogadjuk a Bőség tudatosságot.

Szuper erős gyakorlatokkal kipucoljuk a bőségünket akadályozó tölteteket, toxinokat, hogy a bőséget be tudjuk fogadni az életünkben az Isteni ajándékaként.  A program során közösen imádkozunk Magyarország és Európa bőség-tudatosságáért, így sok jó karmát szerzünk, ami fontos a bőségünk megteremtéséhez.

A program második felében pedig 64 deeksha folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszait megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel.
A 64 deekasha egy nagyon erőteljes folyamat, melyet csak Áldásadók végezhetnek, szándéka a Felébredés, a Felébredett állapot mélyülése.

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.
A programok részvételi díja 3000 forint hozzájárulás, a kettő együtt 5000 forint.
Időpont május 17.-e, SZERDA du. 18.órától.
Helyszín: Budapest, VI.ker, Szív utca 50.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Várlak szeretettel!

Csiki Tünde
+36202913234

Egység tréner
Szentély konduktor