VÁGYAK MEGTEREMTÉSE, AKADÁLYOK OLDÁSA! 2018. január 3. Budapest

Namaste,
A most induló Hazatérni az EGYSÉGBE programsorozat célja, hogy a résztvevők elmozduljanak egy olyan tudatállapotba –  a belső béke, a belső nyugalom, a belső erő, az öröm, a szeretet, a szabadság, a hála állapotába, ahol olyan személyekké válnak, akiknek EREJÜK VAN minden élethelyzetben és kihívásban helyt állni. Akiknek a fókusza mindig a megoldáson van a problémák felnagyítása, a drámázás helyett. Egy belső békéből, nyugalomból és bölcsességből születik meg minden, amit létrehoznak. Akár az EGÉSZSÉGÜKET, a BŐSÉGÜKET vagy a KAPCSOLATAIKAT érinti ez. Minden élethelyzetben a Forrás, az Isteni segítségével, együttműködve, összekapcsolódva az ÉLETTEL, teremtik meg a CSODÁKKAL TELI SORSUKAT. Olyan állapot ez, ahol a résztvevők egy csodálatos sorsot képesek teremteni önmaguk és környezetük számára. Az életük minden aspektusában könnyedén és örömmel lesznek képesek bőséget teremteni.

Az ELSŐ alkalommal a vágyainkkal fogunk foglalkozni, megnézzük a belső állapotunkat, hol tart most, hiszen utazni csak úgy lehet, ha tudod, honnan indulsz. Hogyan teremtetted, hogy mennyi elégedetlenségből, haragból építetted fel eddig. Meghatározzuk a célt is, ahová érni szeretnénk – a belső állapotunkat illetően, illetve amit el szeretnénk érni a külvilágunkban ebből a gyönyörűséges belső állapotból kiindulva. Megteremtjük az év fókuszát, hiszen az élet cél nélkül olyan, mint egy utazás végállomás nélkül.

Amikor az életedet a szenvedés állapotából építed fel, azt fogod tapasztalni, hogy összeomlik minden. A kapcsolatok összeomlanak, a bőséged összeomlik, az egészséged összeomlik és spirituálisan is összeomlasz.  Minden elveszíti a jelentőségét. A kapcsolatok kiégnek, elkezded okolni a főnöködet, a párodat, Istent, az életet, a sorsodat… Hiányt érzel az életedben, egy űrt és ez az űr, ez a hiány, ez a magány átterjed, behálózza, rátelepszik a kapcsolataidra, az egészségedre, a bőségedre és mindent felemészt. Próbálod az űrt betölteni, próbálsz fejlődni, tanulni… Elvonulsz, vásárolsz,utazol,nyaralsz,hajszolod az élvezeteket, de valójában csak a rossz állapotod elől menekülsz. Ahogyan a programokon haladunk végig, kiemelkedsz a SZENVEDÉS állapotából,SZABADDÁ ,BOLDOGGÁ válsz, EGYSÉGBE kerülsz, ahol egy csodákkal teli élet kapui nyílnak ki számodra.

Szupererős programmal és különleges gyakorlatokkal várlak benneteket nagy szeretettel!

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.
A programok részvételi díja alkalmanként 5000 forint, a második rész 2000Ft hozzájárulás.
A kettő együtt 6000Ft hozzájárulás.
Időpont 2018 január 3.-a szerda, 18-21 óráig.
64 deeksha 21-órától.

Várlak szeretettel

Csiki Tünde
Felébredett EgységTréner
SzentélyKonduktor
+36202913234