Namaste,

Szeretettel meghívlak a szerdai programomra, melynek témája az EGÉSZSÉG.


Azért, hogy az életedben a céljaidat be tudd teljesíteni és teljes életet élhess, szükséged van Egészségre. Vagyis a teljes élethez elengedhetetlen az egészséges test, az egészséges elme, az egészséges érzések és az egészséges szellem. Ha érzelmileg vagy pszichologiailag szenvedsz valamitől, akkor nem vagy boldog, ez előbb utóbb a fizikai testedben is meg fog nyilvánulni valamilyen fájdalom, betegség formájában. Ha szenvedsz, akkor nem vagy képes olyan magas minőségú érzések megtapasztalására, mint a HÁLA, EGYÜTTÉRZÉS vagy az ÖRÖM. Ahhoz, hogy ezeket tapasztalni tudd, meg kell vizsgálnod, tudatára kell ébredned annak, hogyan van jelen a szenvedés jelenleg az életedben. Ahogyan elkezded látni azt, ahogyan működsz, egy elmozdulás fog történni a tudatosságodban. Könnyedén képes leszel változtatni a kialakult rossz szokásaidon.

Az univerzumban minden dolog összekapcsolatságban van. Az Egység a testben egyenlő az Egészséggel. A betegség nem csupán azt jelenti, hogy valami betegség van a testedben, hanem azt jelenti, hogy nem vagy könnyen, kényelmesen valamivel fizikai, mentális, pszichológiai és spirituális szinten. Nagyon sok konfliktus zajlik benned, egyensúlytalanság van benned és Te ezeket NEM AKAROD LÁTNI. Félsz tőle és nem tudod, mit kell tenned. Egysensúlytalanság fizikai, pszichológiai, érzelmi és spirituális szinteken. Ezeken fogunk elmélkedni, ezeket fogjuk meglátni, hogy hogyan vannak jelen az életünkben. Aztán az Isteni segytségét kérjük, hogy segítsen rendet tenni bennünk, hogy a rendezettség, az egészség, az Egység állapotába kerülhessünk!
Ezt a programot MINDENKINEK ajánlom NAGY SZERETETTEL!

A program második felében pedig szuperesrős 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszát megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.
A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!

A programok ára külön 3000Ft, együtt a kettő 5000Ft felajánlás.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

2017. augusztus 2., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín: Budapest, XIII.ker Szív utca 50.
Várlak szeretettel!

Csiki Tünde

+36202913234
Felébredett EgységTréner
Szentély konduktor