Namaste,
Szeretettel meghívlak a szerdai programomra, melynek témája a FELELŐSSÉGVÁLLALÁS!
A múlt szerdai elmaradt programot fogjuk ez alkalommal bepótolni, ne maradjatok le róla!

Minden ember szeretne FEJLŐDNI, NÖVEKEDNI, javítani az egészségügyi állapotán, pénzügyi helyzetén, a kapcsolatain vagy a hivatásán. Az életben vagy növekszünk vagy meghalunk. Az élet soha nem áll meg, folyamatosan mozgásban van valamilyen irányban. Ha folyamatosan fejlődni szeretnél, bármennyire is nehéz, vállalnod kell a felelősséget, hogy szembenézel a kihívásokkal, hogy a legnehezebb élethelyzet is áldássá váljon azáltal, hogy fejlődést hoz a tudatosságodban.
Te mitől szenvedsz? Talán a párod miatt? Főnököd vagy kollégád a szenvedésed oka? Adósságaid, anyagi problémáid vannak? Betegséggel, egészségügyi problémákkal küzdesz?
Minden alkalommal ha fájdalmat érzünk vagy szenvedünk, másokat hibáztatunk. A szenvedésünk soha nem a mi hibánk. Vagy egy helyzet, vagy a párod, vagy a szomszéd, szüleid, főnőköd hibája…
Az Egység tanítása szerint a LEGTÖBB SZENVEDÉST MI MAGUNK HOZZUK LÉTRE. Azt mondogatjuk “ha ez és ez megváltozik az életemben, majd boldog leszek”, “ha a szüleim más emberek lettek volna, boldogabb gyermek lehettem volna”… Tehetetlennek érzed magad mert másokat tartasz felelősnek a szenvedésedért, a boldogságod kulcsát odaadtad valaki másnak. Ma a férjeddel van a gond, holnap a főnököddel és ennek soha nincs vége. A kérdés az, hogy gyenge és szerencsétlen akarsz lenni, aki mások könyörületétől függ vagy erős és felszabadult? Ezen az estén, ebben a pár órában azt vállaljuk, hogy vállaljuk a felelősséget és megnézzük, hogy hogyan javíthatunk az életünkben fennálló helyzeteken. Felelősséget vállalunk az életünkért, hogy megkapjuk az ERŐT, a BOLDOGSÁGOT és, hogy a FEJLŐDÉS az életünk BÁRMELYIK területén bekövetkezhessen.

A program második felében pedig szuperesrős 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszát megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.
A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!

A programok ára külön 3000Ft, együtt a kettő 5000Ft felajánlás.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

2017. április 26., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín: Budapest, VI.ker Bajnok utca 1.
Várlak szeretettel!
+36202913234
Csiki Tünde
EgységTréner
Szentély konduktor