Szeretettel hívlak meg a következő programomra, melynek témája a KAPCSOLATOK GYÓGYÍTÁSA:
ÉDESAPÁNKKAL és a FÉRFIAKKAL VALÓ kapcsolatunk GYÓGYÍTÁSA és 64Deeksha!

Bármilyen problémád van az életedben, mindig arra törekszel, hogy pozitívan gondolkodj és boldog légy. Próbálsz boldog lenni, pozitívan gondolkodni de néha minden erőfeszítésed ellenére kikerülsz a vágyott állapotból és visszacsúszol a békétlenség, a konfliktus, a belső párbeszéd állapotába.Csak akkor lehetséges pozitívan gondolkodni, pozitívan érezni, csakis akkor ha a kapcsolataink meggyógyultak. Ha legfontosabb kapcsolataid meggyógyultak. Ha kapcsolataid nincsenek meggyógyítva, akkor a gyökerek egészségtelenek és betegek. Nem számít, mit teszel újra és újra visszakerülsz a békétlenség állapotába. Ha a kapcsolataid meggyógyulnak, folyamatosan haladsz az EGYSÉG és az ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS, a tudatosság egy magasabb szintje felé. Ha az egység és az összekapcsoltság állapotában élsz, természetes, hogy pozitív érzéseid és pozitív gondolataid vannak.
Ezen a programon az Édesapánkkal való kapcsolatot fogjuk megvizsgálni és gyógyítani. Akár él az édesapád, akár eltávozott, akár vele élsz, akár távolságot tartsz, nem számít. A szüleid benned élnek. Te pedig bennük élsz.
A szüleiddel való kapcsolat meghatározza az összes olyan kapcsolatodat, amelyet másokkal alakítasz ki. Az édesapáddal való kapcsolat nagyon nagyon fontos. Ha a vele való kapcsolatodban elégedetlen voltál, ezt az elégedetlenséget fogod később tovább hurcolni a többi kapcsolatodba az életed során: a férjeddel, a fiaddal, a pároddal, főnököddel, a hatalommal, férfiként önmagaddal, pénzzel- való kapcsolatodat határozza meg.
Ezen a kapcsolaton fogunk dolgozni és meggyógyítani.
A program második felében 64deeksha folyamat lesz, ahol csak Áldásadók vehetnek részt. A program első fele természetesen bárki számára nyitott.

Várlak szeretettel!

A programok ára külön 3000Ft, együtt a kettő 5000Ft felajánlás.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

2017. augusztus 30., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín: Budapest, VI.ker Szív utca 50.
Várlak szeretettel!

Csiki Tünde

+36202913234
Felébredett EgységTréner
Szentély konduktor