Szeretettel meghívlak következő programomra, melynek témája a HÁLA és az azt követő 64Deeksha folyamatra.

November a hála hónapja, ezért egy csodálatos programra hívlak benneteket, ahol a HÁLÁVAL fogunk foglalkozni. Ezen a nagyon különleges napon nagyon közel állunk az őseinkhez. Ha kifejezzük Nekik a hálánkat, ha kapcsolódunk, ha beszélünk hozzájuk, akkor boldoggá tesszük Őket.
Kifejezzük a hálánkat a szüleinknek és a felmenőinknek, hiszen mindent nekik köszönhetünk, amink van és amik vagyunk.

Az életedben természetesnek veszed a dolgokat: természetes, hogy van tested, egészséged, munkád, családod, vannak barátaid, hogy van otthonod… Természetes, hogy amikor problémád van, ott a megoldás is. Használod a dolgokat, az embereket és természetes számodra, hogy minden és mindenki a rendelkezésedre áll. Nem fordítasz figyelmet arra, hogy a kényelmed és jóléted hátterében mennyi embernek a munkája, mennyi kegyelem és áldás van.

Bizonyára voltak az életedben olyan időszakok, amikor nagyon jól érezted magad, amit tudatlanul a szerencsének tulajdonítottál és azokkal furán viselkedtél, akik tulajdonképpen közvetve vagy közvetlenül segítettek Neked abban, hogy ebbe a helyzetbe kerülj.

A hála egy magas rezgésű minőség, ami nélkül nincs fejlődés az életben. Körbejárjuk és megtapasztaljuk azt, ahol vagy ebben a folyamatban és a gyakorlatok segítségével elmozdulunk a hála állapotába, hogy be tudjuk fogadni az Isteni kegyelem- és az élet ajándékait az életünkbe.

“A legegyszerűbb módja, annak, hogy az Istenid kedvébe járj, az a HÁLA.”

Szupererős programmal és gyakorlatokkal várlak benneteket nagy szeretettel!

A program második felében pedig 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszát megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.

A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!
A programok ára külön 4000Ft, együtt a kettő 6000Ft felajánlás.

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

2017. november 1., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín: Budapest, VI.ker Szív utca 50.
Várlak szeretettel!

Csiki Tünde

+36202913234
Felébredett EgységTréner
Szentély konduktor