Hogyan működik a Deeksha? Sri Amma Bhagavan magyarázata.


imagesHa fogsz egy pohár vizet és különleges kamerákat, felvételt készíthetsz a molekuláris szerkezetéről. Néhány mintázatot fogsz látni. Mondjuk, hogy a kezeddel megérinted ugyanazt a pohár vizet, deekshával, és egy másik felvételt készítesz róla, gyönyörű virágos mintát fogsz találni. A molekuláris szerkezet megváltozik. Nagyon gyönyörű mintázata lesz, mert megérintetted. Az a deeksha, ami belement. Ez tudomány. Tudományosan bizonyított.

A tested 80%-a víz, ezért amikor deekshát fogadsz, felszívódik az úgynevezett érzékelősejtek által. Ezeknek a sejteknek megvan a trükkje, ahogyan felveszik ezt az energiát és továbbítják a testedben lévő víznek, a vérnek… stb. Tehát 80%-ban megváltozik a tested molekuláris szerkezete és ez a 80% a tested minden részéhez szétáramlik. Beáramlik a szívedbe, beáramlik a májadba.

Ha a májad egészséges, nagyon kicsit vagy féltékeny. Ha a májad szörnyű állapotban van, akkor szörnyű féltékenység kínoz. Minden érzelem visszavezethető a testedben lévő szervekhez. Ezek rendbejönnek, amikor a megváltozott molekuláris szerkezet eljut az agyba és rendbe teszi az agyat.

Mindez azért történik, mert hozzáértél egy pohár vízhez, és odaadtuk, hogy megidd. Vagy megérinthetjük a fejed és ugyanez történik. Nincs szükség vízre. Ugyanúgy megy be a testedbe, ahogyan a vízbe. Ugyanígy, ha egy szertartást vagy egy vidya mala befejeződik, megérintjük a malát és odaadjuk neked. Ez pedig renbe hoz téged.

Az energia áthalad a malából, amit viselsz az érzékelő sejtekbe, onnan pedig a testedben lévő vízbe. És ez rendbe hoz téged. Ez az, ahogyan működik. Ez tudomány, de próbáld ki. Láthatod az igazi hatását, ha kipróbálod. Tapasztalati úton tudod bizonyítani. Ha ki akarod próbálni a hatását, fogadj egy deekshát. Ha úgy érzed, neked nem működik, akkor ne tedd. Ha azt érzed, működni fog neked, ahogyan működött sok ezer embernek is, akkor próbáld ki. Ha működik, akkor folytasd, de ez már a tudományon túl van. Ha a hasznodra akarod fordítani, próbáld ki és lásd.