Namaste!

Szeretettel meghívlak a következő szerdai programomra, az ISTENIVEL VALÓ kapcsolatra és az utána következő MUKTI DEEKSHA folyamatra.

Miért van szükséged Istenre? Boldog vagy az életedben? A kapcsolataid, a sikereid, az eredményeid hosszútávon is képesek boldogságot adni számodra?
Az emberiség, a modern társadalom úgy gondolja, hogy mindent ért és tud. A megértésre és a magyarázatra való törekvésben elveszítettük a dolgok misztériumát, szentségét. A mindenséget soha nem lehet megérteni… Isten megismerhetetlen…

Soha nem volt egyetlen pillanat sem, amikor ne lett volna Isten veled. Megnézzük, hogyan van jelen az Isteni kéz az életedben, az isteni szem, aki mindent lát. Az Isteninek szüksége van rád, akar téged. Neked pedig szükséged van arra, hogy kapcsolódj valakihez. Mindíg is vágytál egy barátra, aki folyton veled van és számíthatsz rá. Egy olyan kapcsolatra, ami élettel telt, magasabb rendű, mindent-tudó, mindent-látó, segítő és szeretetteljes 🙂 ezen a kapcsolaton fogunk dolgozni 🙂
Nagyon erőteljes Isteni jelenlétben elmélkedünk Sri Bhagavan tanításain, a kondícióinkon, ami miatt nem tapasztaljuk Istent az életünkben. Megteremtjük az Isteninket és megtanuljuk, hogy hogyan tudjuk ezt a kapcsolatot egyre erőteljesebbé tenni.

Az Egység Egyetemről hozott intenzív gyakorlatokkal tapasztaljuk az Istenit és kapcsolódunk hozzá!

A program második felében MUKTHI DEEKSHA folyamattal zárjuk a délutánt. A Mukthi Deeksha egy ősi spirituális technika, melynek célja, hogy a befogadót az EGYSÉG és a FELÉBREDÉS állapotába hozza. Az folyamat rendkívül intenzív és teljes egészében az Isteni által irányított folyamat. A második részen csak Áldásadók vehetnek részt.
A programok részvételi díja 4000 forint, együtt a kettő 6000Ft hozzájárulás.
Időpont október 11.-a, SZERDA du. 18.órától.
Helyszín: Budapest, VI.ker, Szív utca 50.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Várlak szeretettel!

Csiki Tünde
+36202913234

Felébredett Egység tréner
Szentély konduktor