Namaste,
Szeretettel meghívlak következő programomra, ahol egy nagyon fontos témát járunk körbe, ami az ÖNMAGUNKKAL VALÓ KAPCSOLAT. Az élet kapcsolatok sokasága, valójában az ÉLET maga a KAPCSOLATOK.


Azért, hogy az életünkben megtapasztaljuk az egységet a kapcsolatainkban, a bőséget és a beteljesedést a munkánkban, hogy a jólét és a bőség beáramoljon az életünkbe, elengedhetetlen, hogy az önmagunkkal való kapcsolaton dolgozzunk.
Nagyon nagy bátorságra van szükség, hogy önmagunkba nézzünk és szembesüljünk mindazzal ami bennünk legbelül történik, azzal ami ott van. Amíg ezt nem teszed meg nem mondhatod, hogy “én kedves vagyok… szeretetet adok…” Ha nem vagy képes önmagadhoz kapcsolódni, akkor másokhoz sem fogsz tudni. Ahhoz hogy tudd, ki vagy kapcsolódnod kell magadhoz, meg kell látnod, hogy milyen vagy és el kell fogadnod azt amilyen vagy, mert ez határozza meg az életed valóságát: meghatározza és létrehozza, megteremti az egészségedet, a kapcsolataidat, a bőségedet, a jólétedet, a szabadságodat, a szeretetedet… Tudnod kell, hogy ki az, aki kapcsolódik, ezért ez az egyik legjelentősebb kapcsolat. Meg kell ismerned önmagad, hiszen az életed rólad szól.

Minden szeretet csakis önmagunk szeretetével kezdődhet.
Csak azt tudod másoknak adni, ami Te magad vagy, úgy tudsz másokhoz kapcsolódni, ahogyan saját magadhoz kapcsolódsz legbelül. Ha valaki kritizálja, elítéli és bántja önmagát, akkor másokkal is ezt fogja tenni. Ha valaki a hiányosságaira, a hibáira figyel és ezzel kínozza önmagát, akkor másoknak is csak a hiányosságait fogja észrevenni. tehát ez az, ami belül bennünk történik. Amíg ezt nem látod és nem fogadod el, addig nincs BENNED SZERETET. Folyamatosan menekülsz előle vagy úgy teszel, mintha nem lenne ott. Ahogy elkezded látni, hogy mi is történik benned, szembesülsz vele és azt mondod: IGEN EZ VAGYOK, ezután egy CSODA fog történni!

Szupererős programmal és különleges gyakorlatokkal várlak benneteket nagy szeretettel!
A program második felében 64 DEEKSHA folyamaton vehetnek részt a  beavatott áldásadók.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.
A programok részvételi díja külön 3000 forint hozzájárulás, a kettő együtt 5000 ft.
Időpont szeptember 13.-a szerda, 18órától.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

Várlak szeretettel

Csiki Tünde
Felébredett EgységTréner
SzentélyKonduktor
+36202913234