Mit mondanak az indiai emberek, kicsoda Sri AmmaBhagavan?

Először azt kell megértenünk, hogy hogyan jelenhet meg, hogyan manifesztálódhat az Isteni jelenlét!

1. Teofániával: Az Isteni csodákat tesz nekünk, körülöttünk. Megtesz nekünk dolgokat. Lehet álomszerű, de nagyon valóságos. (teofánia, gör. theophaneia, a Theosz, ‘Isten’ és phainó, ‘megmutat’ szavakból: Isten látható alakban való megjelenése. – A szó az ÓSz-ben jelöli Istennek v. szellemi lényeknek jelek formájában való közeledését, az ÚSz-ben Istennek, az Atyának a megnyilatkozását népe körében -Wiki)

2. Epifániával: Az Isteni megnyilvánul neked. Jézus talán megjelenik számodra és beszélget veled. Ez is lehet álomszerű.

3. Manifesztációval: Az Isteni fizikailag megjelenik számodra, akár meg is érintheted, mint egy élő embert. Az Isteni megjelenhet fizikai formában és akár évszázadokig élhet úgy.

4. Inkarnációval és avatár alakban: Amikor az Isteni emberi anyától születik és emberként él. Amikor az emberiségnek szüksége van az Isteni vezetésre, akkor az Isteni eljön. Megszületik, hogy segítsen, úgy mint Ráma, Krishna, Krisztus vagy Amma Bhagavan és még sok más néven.

20111112_aranygomb1

Adiparashakti -az Egy Isten- meg nem nyilvánult formája, amit az Aranygömb szimbolizál. Amikor az Isteni manifesztálódik, megjelenik a hármasság: az Alkotó (teremtő), a Védelmező (megtartó) és a Pusztító (Brahma, Visnu, Shiva)- az Egy energiából három lesz. Amikor mindhármuk egyesül, mit Egy, akkor lesz , az Isteni férfi megnyilvánulása. A férfi minőségnek van egy női hármasság párja: MahaSawarswathi, MahaLakshmi, MahaKali (or MahaParvathi) szintén Teremtő, Megtartó és Pusztító. Amikor egyesülnek, mint Egy, akkor lesz Devi Anagha Lakshmi. Az egyesült női minőség.

ShripadShriVallabhElőször ebben a világkorban (vaskorban) Sri Dattatreya időszámításunk szerint 1149-ben manifesztálódott ebben a vaskorban (Kali yuga) egy 8 éves kisfiú képében, aki egy banjan fa alatt (fügefa fajta, ami a dzsungelben akár 30-40m magasra is megnő). Erre egy szemtanú is volt. “Manifesztációként” élt sok évig, csodákat tett, a felébredés felé vezette és tanította az embereket.

Később, 1320-ban -először ebben a vaskorban-, Sri Dattatreya megszületett emberi inkarnációként, Sri Paada Sri Vallaba néven Pithapuramban. Egy éves korában kezdett csodákat tenni, 5 éves korában nukleáris fizikát tanított. 15 éves korában el akarta hagyni az otthonát, hogy segíthessen az embereken. A szülei kérték, hogy házasodjon meg. Ezt válaszolta:

“Nem nősülhetek meg. Én már összekötöttem az életemet a muktival.”

(felszabadulás, megvilágosodás) 1350-ben, Karnaktában harminc évesen Mahasamadhiba távozott.

ShriNarasimhaSaraswatiEzután, 1378-ban Sri Paada Sri Vallaba újra megszületett, mint Sri Narasimha Saraswathi. 5 éves koráig nem beszélt. Ekkor megkérték, hogy beszéljen mire elkezdte a védákat mondani. 9 évesen szerzetes lett. 1458-ban úgy döntött, hogy lelki gyakorlatot -bűnbánatot- tart, meditálni fog, így elhagyta otthonát. Elment Kadalivanum-ba és ott 150 évig meditált. Ezután elment a Himlájára, hogy ott még 250 évig meditáljon. Arrafelé nem szokatlanok a 300-400 éves emberek.
Mialatt meditált egy hangyaboly épült köré. 250 évnyi zavartalan meditáció után egy arra járó vándor a hangyabolyba vágta kését és megsértette Narasimha testét. Amikor az ember meglátta a vért, elkezdte eltávolítani a hangyabolyt a testről. Legnagyobb meglepetésére Narasimha megköszönte a “zavarást”.

“Köszönöm, hogy felébresztettél. Eljött az idő, hogy visszatérjek, Dolgom van a világban”

1856-ban elment Alcocot-ba Maharastrán, ugyanabban a testben, mint korábban, de most Swami Samarth néven. A fizikai teste 1378-ban született, 1856-ban már közel 500 éves volt. Még 24 évig élt, majd 1878-ban mahasamadhiba vonult. Swami Samarth ekkor Sri Shirdi Sai Baba tanítványa volt. Sirdi Baba a majomisten, Hanuman inkarnációja.

Swami Samarth azt mondta Sirdinek

“Amikor Mahasamadhiba megyek, belépek a testedbe és rajtad keresztül fogok dolgozni.”

Bár Shirdi Baba volt Hanumán, ekkor Swami Samarth eszköze lett. Megszámlálhatatlan sok csoda történt körülötte. Shirdi Baba és Swami Samarth követői közül nagyon sokan már az Egység követői.

dattaparampara

ammaSri Sri Paada Vallabha próféciát mondott a jövőről. Ezt le is jegyezte egy Shankarat nemű ember, címe “SRIPADA SRIVALLABHA CHARITAAMRUTAM”.

16 évesen egy tanítványa, akit Venkaya-nak hívtak, azt monta “szeretnék közelebb kerülni, kapcsolódni hozzád” Sri Sri Paada Villaba azt válaszolta: “amikor visszatérek a vaskor végén, feleségül fogom venni a lányodat. Úgy fogják hívni, Padmavathi. Ö lesz Anagalakshmi aki nektek születik majd Simuloor-ban” (a mai Nellore) Ezt ígérte.

Ő szintén találkozott Hanumannal, ezt mondta neki “Vissza fogsz térni, te leszel Shirdi Sai Baba” Ezek le lettek írva, de 33 generáción keresztül nem lehetett nyivánosságra hozni. Ez 2001-ben telt le, és a könyv megjelent. Azt mondja a könyvben “vissza fogok térni, mint Kalki, és segítek az embereknek az aranykorba lépni“. Amma neve Padmavathi, apja neve Venkaya, Nellorban született, pontosan ahogy meg volt jövendölve!

Bhagavan4Ezt a jelenséget nevezzük “Kalki“-nak. Eljött az idő Kalki megérkezésére és nem egyedül jött! A hindu hagyomány szerint Kalki a kali yuga -vaskor- végén jön 64.000 fős seregével. Sri Bhagavan 1949-ben született, pontosan 800 évvel az első megnyilvánulása Sri Dattatreya után, aki egy fiúként jelent meg 1149-ben. Bararhgiri Maharaj (Bapu) követője volt Swami Samarath és Shirdi Sai Baba tanítványának.

1949-ben Gujurat-ban, Bapunak látomása volt samadhiban, látta Kalkit, aki azt mondta neki “meg fogok születni ezen a bolygón” 25 évvel ezelőtt Bapu találkozott egy csoport emberrel és azt mondta nekik

“Kalki már itt van, India szabadsága előkészítette az utat.
Több, mint 5000 év után Kalki eljött. Ő az Úr, az Isten, egysesítője 14 Lókának, Kalinak a sötétségnek legyőzője, a legerősebb, aki emberi formában él ezen a bolygón. Bármi történjék, soha ne hagyjátok el Őt!”

 Jai Bolo Sri AmmaBhagavan Ki! Jai! Jai! Jai!

Jai Bolo Mukthi Ishwara Amma Bhagavan Ki! Jai! Jai! Jai!

Jai Bolo Sri Kalki Bhagavan Ki! Jai! Jai! Jai!

Sri Murti small