“Egy Boldog ember egy boldog világot teremt”
Minden ember számára természetes az, hogy szeretné magát megvalósítani és szeretne beteljesedni.  Mindannyian vágyunk arra, hogy kifejezzük magunkat. Kifejezni a szeretetünket, a kreativitásunkat, kifejezni azt, amit éppen érzünk.

Ezért van, hogy a kapcsolatok és a munka nagyon fontos az életünkben, hiszen a munkán, az eredményeken és a kapcsolatokon keresztül őszintén kifejezhetjük magunkat. Mindezek arra szolgálnak, hogy kimutassuk azt, ami éppen bennünk van. Ezt kifejezhetjük romboló és építő módon is. Amikor az önkifejezésünk romboló, akkor nem vagyunk képesek feldolgozni az érelmeinket, még nem egyeztünk ki magunkkall Az élet már mindannyiunkra mért csapásokat, képtelenek vagyunk küzdeni az élet kihívásaival szemben és így az önkifejezés a belsőnkben lévő feldolgozatlan aspektusokból fakad. Dühősek vagyunk és nem tudjuk, hogyan kezeljül… kifejezzük és belevisszük a kapcsolatainkba és rengeteg fájdalmat, kárt okozunk magunknak és másoknak.
Amikor képesek vagyunk pozitívan kifejezni megunkat, nem azt jelenti, hogy elnyomjuk a fájó részeinket, hanem azt, hogy meggyógyítjuk és megtanuljuk kezelni őket. Képessé válsz arra, hogy kifejezd az elégedetlenségedet olyan módon, hogy az nem okoz kárt senkinek, megtanulsz úgy kommunikálni, hogy az összehoz benneteket.
Természetes számodra, hogy fejlődni akarsz. Fejlődni a kapcsoataidban, a munkádban, a bőségedben és az egészségedben. Az önmegvalósítás nagyon különböző minden ember számára. Van akinek a pénzt, van akinek a sikert, van akinek a boldog, teljes párkapcsoaltot jelentheti. Az önmegvalósítást nem lehet definiálni, hiszen az egyének definiálják. Az ömnegvalósítás egyén függő. De mit kell tennünk, hogy mindezt befolyásoljuk az életünkben?
Az élet egy nagyon lendületes erő, amit nagyon sok tényező befolyásol. Szeretnéd a fejlődést és a beteljesedést az életedben?
Szeretnéd az Élet lendületét meglovagolni, áramolni az Élettel és fejlődni, Beteljesedni?
Tanításokkal, elmélkedéssel, mélységes gyönyörű folyamattal várlak szeretettel!
A program második felében 64 DEEKSHA folyamaton vehetnek részt az avatott áldásadók.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!
A programok részvételi díja külön 3000 forint hozzájárulás, a kettő együtt 5000 ft.
Időpont május 24.-e szerda, 18.00 órától.
ÚJ HELYSZÍNEN! BUDAPEST Szív utca 50.
Várlak szeretettel
Csiki Tünde
EgységTréner
SzentélyKonduktor
+36202913234