Namaste!
Szeretettel meghívlak a szerda esti programomra, melynek témája a PÁRKAPCSOLAT és az azt követő 64DEEKSHA


Akár párkapcsolatban élsz, akár vágyakozol rá, ez a program segíteni fog neked a BOLDOG és HARMONIKUS PÁRKAPCSOLAT megteremtésében!
Nagyon sok kapcsolatunk van az életben, de a legnagyobb jelentőségű, legfontosabb kapcsolat, ami a legnagyobb ÉLVEZETET és ÖRÖMÖT képes adni számodra, ahol igazán KITELJESEDHETSZ, ahol igazán FEJLŐDHETÜNK és VÁLTOZHATUNK, az a párkapcsolat. A párkapcsolat képes hatalmas boldogságot vagy félelmetes mélységeket teremteni az életedben.
A HARMONIKUS, BOLDOG párkapcsolat nem csak folyamatos fejlődést, fókuszt ad az életünknek, hanem kihat a bőségünkre, az egészségünkre és a hivatásunkra is. A párkapcsolatból áradó tisztelet és szeretet hat minden kapcsolatunkra, így alapjaiban képes megváltoztatni az életünket 🙂

A párkapcsolat adja a legnagyobb lehetőséget, hogy önmagadra ismerj, hiszen ez a kapcsolat a legerőteljesebb tükör számodra. A párod tükrében láthatod önmagad, a félelmeidet, bizonytalanságaidat, a vágyaidat, kudarcaidat… Ezt a tükröt felismerve és megvizsgálva a kapcsolatod egy új szintre emelkedik, ahol a fejlődés örömteli utazássá válik számotokra. A le nem zárt kapcsolataid terhei kihatnak az életed minden területére és akadályoznak, hogy tisztán tudj kapcsolódni vagy új párkapcsolatot kialakítani ezért a régi kapcsolatok rendezése kulcsfontosságú. Ha nem élsz párkapcsolatban, akkor is a vágyaid szerinti irányba fogsz elmozdulni, oldódnak az akadályok, a félelmek és az univerzum sakktábláján a bábuk érted fognak megmozdulni 🙂
– előző kapcsolatok sérelmeinek feloldása és a régi kapcsolatok lezárása,
– szülői minták felismerése, oldása,
– párkapcsolat magasabb szintre emelése,
– új vagy vágyott párkapcsolat megteremtése,

Rendkívül erőteljes gyógyító energiatérben az Egység Egyetemről, Indiából hozott intenzív gyakorlatokkal emelkedünk magasabb tudatállapotba, hogy képesek legyünk az életünkben és a párkapcsolatunkban az ÖRÖMET, SZERETETET, ELFOGADÁST tapasztalni. Ha egyedül veszel részt a programon és csak magadon dolgozol, akkor is hatalmas változást fogsz tapasztalni az életedben, de ha a pároddal együtt vesztek részt, az átalakulás és a változás még erőteljesebb!

A program második felében szupererős 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy a vágyainkat megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, a párkapcsolatunkat pedig új, Isteni által adott programokkal, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.
A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!
A programok ára külön 3000Ft, együtt a kettő 5000Ft felajánlás.
A korlátozott férőhelyek miatt telefonos bejelentkezés szükséges!
2017. május 31., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín:Budapest

Várlak szeretettel

Csiki Tünde
EgységTréner
SzentélyKonduktor
+36202913234