Mindannyian szeretnénk BŐSÉGBEN élni, SIKERESNEK lenni; ÖRÖMET és SZERETETET tapasztalni a kapcsolatainkban és mindannyian szép, egészséges testben szeretnénk mindezt megtapsztalni…és folyamatosan fejlődni szeretnénk az életünk minden területén.

De… Mindannyian be vagyunk ragadva élethelyzetekbe, küzdünk a kapcsolatainkban,egy folyamatos küzdelem az,hogy hogyan valósítsuk meg magunkat a munkánkban,hogyan teljesítsük be a vágyainkat, egészségügyi és anyagi problémákkal küszködünk… Az élet minőségének a megtapasztalása nem teljes.
Ha be vagy ragadva, akkor tudnod kell, hogy ez a karmád miatt van. Ez nem egy démon. Sok esetben láthatod a beragadásodat, ugyanazokat a köröket futod az életedben. De nem tudod, hogyan ragadtál be és azt sem tudod, hogyan gyere ki belőle. Dühös vagy és tehetetlen, mert mindent megteszel és a dolgok mégsem változnak. Már nem tudod, mihez nyúlj… Mindez azért van, mert az információ a TUDATTALANBAN van, NINCS HOZZÁFÉRÉSED, NINCS BEFOLYÁSOD rá! TE ezeken NEM TUDSZ VÁLTOZTATNI, bármit is teszel.
Vannak negatív és vannak pozitív programjaink, de akár pozitív akár negatív, NEM lehetsz SZABAD. A program fogva tart téged, újra és újra ugyanazokat a dolgokat tapasztaltatja meg veled.
Három programon fogunk dolgozni ezen a napon:
az ELŐZŐ ÉLETEK programján,
FOGANTATÁSTÓL a születést követő első hat óráig tartó programon,
és a születésed hatodik órájától a HATODIK ÉLETÉVEDIG tartó programon.
Ez a három LEGERŐTELJESEBB PROGRAM, ami IRÁNYÍTJA az ÉLETEDET.
Szupererős energiatérben tisztítjuk ezeket a programokat és az Isteni segítségével új programokat kapunk.

A program második felében pedig szuperesrős 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszait megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, új Isteni álatal adott programokkal, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.
A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!
A korlátozott férőhelyek miatt bejelentkezés szükséges,
2017. június 14., 18.00-kb.20.00-óráig és 20.00-22.00-ig.
helyszín: Budapest

Szeretettel várlak!

Csiki Tünde

EgységTréner
SzentélyKonduktor
+36202913234