Az isteni fizikaivá válása végül a kundalinid szintjén múlik. És a kundalíni mindig ingadozik.

Függ a napi hőmérséklettől, a légköri körülményektől, az érzelmeidtől és érzéseidtől, a kapcsolataidtól, és attól, hogy a hely karmája milyen hatással van a te karmádra. Sok-sok tényező közrejátszik.

Először is abba kell hagynod önmagad hibáztatását. Ahogy egyre több és több ember megy el a szentélyekbe, ahogy egyre több és több ember kerül kollektíven bevonásra a spirituális tevékenységekbe, a kundalíni szintje egyre inkább meg fog emelkedni az embereknél. Ahogy ez megtörténik, könnyűvé válik minden ember számára. Ezért van az, hogy az idő most jött el számotokra, hogy közösen végezzetek spirituális sadhanát. Az egyik egyénileg csinálja, és a másik kollektíven csinálja. Kollektíven csinálni nagyon-nagyon gyors. Ha meg tudjátok ezt csinálni, elképesztő sebességgel fogtok fejlődni.

Látni azt, ’ami van’, gyerekjátékká válik, és aztán semmi sem állíthat meg titeket. Az istenitek gyorsan fizikálissá válik. Ha ott van az Istenid, mint a barátod, mi többet akarsz még? Lehet szó világi dolgokról, lehet szó spirituális állapotokról, bármit megkaphatsz. Ezért hívjuk a rövid útnak. Itt az ideje, hogy kollektív sadhanát végezzetek, és látni fogjátok a különbséget. Képessé váltok mindent megérteni, amit tanítottak nektek. Az igazságotokká fog válni, és az életetek drámai módon meg fog változni.

12042818_989764247753961_1616327054214250340_n