Namaste Bhagavan! Több, mint 10 000 ember gyűlt ma össze több, mint 109 csoportba, Sri Bhagavan. Az emberek buzgón várják, hogy fogadhassák Sri Bhagavan áldását, és hogy meditálhassanak Sri Bhagavannal, Bhagavan. És pont ma van a Nemzetközi Világ Béke Nap.
Az emberek áldást kérnek a világbékére, Sri Bhagavan.

Sri Bhagavan: Minden Áldásom! Van néhány kérdésünk. Ha Bhagavan engedélyezi, szeretnénk pár kérdést feltenni, Bhagavan! Kedves Bhagavan! Mi az Egység következő fázisa?

Az Egység következő fázisa. Az egység következő fázisa az, hogy az Istenid fizikálissá kell, hogy váljon számodra. Az Istenidnek ki kell lépnie a Sri Murthiból. Ha a te Istenid Jézus, akkor nálad Jézusnak kell testileg kilépnie belőle. És beszélgetned kell az Isteneddel. És az Istened átveszi és megoldja az összes problémádat. Ez az Egység következő fázisa. Ez már nagyban történik Indiában jelenleg, és hamarosan elkezdődik Amerikában is.

Szeretett Bhagavan! Köszönet neked az Egység jelenségért! Köszönet a felébresztésünkért! Mi szükséges ahhoz, hogy fizikailag megjelenj az otthonainkban, Sri Bhagavan?

Az Istenid fizikai megjelenéséhez arra van szükség, hogy ne legyen benned semmilyen sérelem, és hálával telinek kell lenned. Küldünk majd számodra egy folyamatot, amit követned kell. Ahogy elkezded ezt, az Istenid ki fog lépni a Sri Murthiból, és elkezd hozzád igazodva kapcsolódni veled. Ha mondjuk egy bizonyos módon tervezted meg az Istenid, akkor aszerint fog viselkedni. Mindez tőled függ.

Sri Bhagavan, mi az autentikus (igaz, hiteles) én? Ez a magasabb én, vagy a kondíciók nélküli csupasz ego?

Sem a magasabb én, sem a kondicionáltság nélküli ego. Mondjuk, valaki meglátogat otthon téged, és te mosolyogsz rá, behívod, kávéval kínálod. Ám belül utálod, hogy az otthonodba jön, és nem szereted kávéval kínálni. Ha LÁTOD azt, hogy mi történik belül, az az autentikus én.

Drága Sri Bhagavan, mit szeretnél, mit tegyünk ebben a munkában most?

Ebben a munkában jelenleg azt szeretném, hogy mindannyian Istenfelismertekké váljatok. Mivel ez most nagyon-nagyon gyorsan történik, éppen most. Több ezer helyen zajlik ez most, így azt szeretném, hogy veletek is történjen meg.

Szeretett Bhagavan! Elmagyaráznád nekünk a felébredés utáni átalakulás folyamatát?

Az agy neuroplasztikus természetű. Amikor az agy változik, akkor változik az érzékelésed. Amikor változik az érzékelés, változik az agyad. A folyamat során megkezdjük az agy átalakítását. És amikor az agy változik, azt mondjuk neked, hogy felébredett vagy. Amikor az agy változik, lehet, hogy ennek tudatatában vagy, vagy az is lehet, hogy nem. Tehát megmondjuk neked, hogy felébredett vagy, vagy sem. Adunk neked egy számot is. A szám jelzi az agyban megtörtént átalakulás mértékét. Ezt nevezhetjük a felébredés első lépésének.
Amint ez megtörténik, erőkifejtés nélkül képes leszel azzal maradni, “ami van”. Amikor ez történik, azt nevezzük a felébredés második szintjének. Amikor ez történik, lehet, hogy tudatában vagy annak, hogy felébredett vagy, vagy az is lehet, hogy nem vagy felébredett, vagy lehet, hogy nem vagy tudatában annak, hogy felébredett vagy. Ebben az esetben ismét tudatjuk veled azt, ha felébredett vagy, vagy azt is, ha nem, és hogy mi történt az aggyal.
A harmadik szinten az “ami van”-nal való maradás időtartama 49 perc fölé emelkedik. A kezdetekben ez 3 perc, 5, 7 perc, majd lassan 49 percre emelkedik. Amikor ez 49 percre mozdul, tudni fogod, hogy felébredett vagy. Nincs szükséged arra, hogy megmondják neked: “felébredett vagy”. Tudod. Amikor ez megtörténik, elkezdődik az átalakulás. Az átalakulás a szív kivirágzását jelenti. A szív kivirágzása olyan, mint az agy átalakulása, a szív fizikailag megváltozik. Amikor ez megtörténik, összekapcsolódottnak fogod érezni magad az emberekkel, az állatokkal, a növényekkel, a természet egészével, mélyen törődsz másokkal, és nagyon-nagyon felelősségteljes leszel, és teljesen konfliktusmentessé válsz. Ez a felébredés harmadik szintje.
Amint ez megtörténik, az erőkifejtés nélküli “ami van”-nal maradás időtartama megnövekszik 2 órára, majd 3, 4 órára. Végül ez folyamatossá válik, és ez nagyon természetesen és könnyedén történik, csakúgy, mint a lélegzés. Amint ez megtörténik, teljesen felébredettnek nevezünk, vagy azt mondjuk, hogy megvilágosodott vagy, és nincs szükséged arra, hogy valaki megmondja ezt neked. Tudni fogod magadtól ezt. És akkor elkezdődik az Istenfelismerés. Ezt az egész folyamatot a hosszú folyamatnak nevezzük. A rövid folyamat vagy rövid út az, hogy az Istenidnek meg kell jelennie neked fizikai formában.
És ha az Istenid fizikailag megjelenik neked, és beszél hozzád, akkor mindennek vége van azonnal. Legyen az teljes felébredés vagy átalakulás, vagy bármi. Egyből vége van mindennek. Ez a rövid út. Most az Egység a rövid út felé mozdul. Tőled függ, hogy a hosszú utat, vagy a rövidet választod.

Szeretett Bhagavan, mennyire fontos megosztani egymással a felébredettekkel történő csodákat?

Nagyon fontos, mivel ahogy hallgatod azokat, ugyanaz megtörténhet veled is.

Drága Sri Bhagavan, sokan újak vagyunk az Egységben. Mi a víziód számunkra egyénileg és együttesen a világ számára?

Istenfelismertekké kell válnotok! Amikor azt mondom, hogy Istenfelismert, az azt jelenti, hogy az Istenednek valóságosnak kell lennie, nem pedig egy misztikus Istennek kell lennie, hanem egy olyan fizikai Istennek, akivel sétálhatsz, beszélhetsz, étkezhetsz, kezet foghatsz. Képesnek kell lenned érezni a lélegzetét, a testét, a ruháját. Ilyen fajta Istenre gondolok. Ezt kell megvalósítanod. Amint ez megtörténik veled, nem csak te fogsz teljesen átalakulni, nem csak a te problémáid fognak megoldódni, hanem képes leszel emberek ezreinek segíteni. És amikor ez megtörténik, a világ teljesen át fog alakulni. Ez az, amit várunk tőled.

Kedves Bhagavan, rengetegen vizualizálunk Egység központokat idehaza. Esetleg együtt élhetnénk, és fókuszálhatnánk a saját és mások magasabb tudatosságára. Megoszthatnánk a költségeket, és egység rendezvényeket rendezhetnénk a nagyközönségnek. Sri Bhagavan, jó úton járunk? Adnál nekünk tanácsot, és az Isteni áldásodat erre, Bhagavan?

Jó úton haladtok. Tulajdonképpen ez az Egység víziója. Ellátunk majd tanácsokkal benneteket, és teljes áldásunkat adjuk rá.

Legkedvesebb Bhagavan! Látjuk, hogy nagyon sok csoda történik a Sri Murthikkal szerte a világon. Mikor érnek ezek ide Amerikába, Bhagavan?

Főleg ez év novemberében és decemberében kell ennek elkezdődnie.

Hőn szeretett Bhagavan, most, hogy az egyének felébrednek itt Amerikában és Kanadában, hogyan tudják az Egység Áldás közösségek a legjobban segíteni a felébredés jelenségét abban, hogy szétterjedjen a kontinensünkön?

Az egység közösségek világítótornyokká válnak, és átalakítják a közösségeket maguk körül.

* Ezek voltak a kérdések Sri Bhagavan. Most mindannyian szeretnék fogadni Sri Bhagavan áldását, Bhagavan! Bhagavan: Minden áldásom rátok! Szeretlek benneteket! Namaste!

Hálás köszönet Noni Kaufmannak a jegyzetért.