Drága Bhagavan, kifejtenéd bővebben, hogy mi történik az emberekkel vagy a közönséggel az Egység Meditáció során?

Az Egység Meditáció során az történik, hogy a Kundalini felemelkedik, és a csakrák aktiválódnak. A csakrák összekapcsolódnak a testben található belső elválasztású mirigyekkel, melyek kapcsolók az agyhoz. Tehát közvetve az agyon dolgozunk. És ha az agy átalakul, megkapunk minden állapotot. Alapvetően ez egy olyan munka, amit az aggyal végzünk.

Drága Bhagavan, mi a különbség az Antaryaminnal való kapcsolatba kerülés és az Istenfelismerés között?

Neked lehet egy erőteljes Antaryaminod, de ez nem jelenti azt, hogy Istenfelismert vagy. Találkozhatsz egy ország elnökével, de az nem jelenti azt, hogy ismered őt. Beszélgetnetek kell egymással, a barátjának kell lenned, vele kell élned, csak akkor fogod ismerni őt. Ehhez hasonlóan, az, ha Istent fizikailag látod, nem jelenti azt, hogy Istenfelismert vagy. Fel kell építened egy köteléket, egy kapcsolatot, és el kell kezdened beszélgetni vele. Ez egy hosszú folyamat. Ahogy haladsz előre, egyre többet és többet fedezel fel Istenről.

Drága Bhagavan, ha találkozom valakivel, a gyermekemmel vagy bárkivel, azt tapasztalom, hogy az az egyén valaki mást jelent nekem. Hogy van ez összhangban azzal, hogy nincs ott egy személy? Pontosan mi egy egyén? Köszönöm, Bhagavan!

Amikor te az egyén szót használod, azt a személyiségekre vonatkoztatod. Amikor mi az egyén szót használjuk, nem a személyiségekre célzunk, hanem arra, amit mi megfigyelő (tanúként jelen lévő) tudatosságnak nevezünk. Egy megfigyelő tudatosság van jelen, ami folyamatosan tanúja annak, ami éppen történik. Te az a megfigyelő tudatosság vagy. Tehát, amikor azt mondjuk, hogy “te”, akkor arra a tanúként jelen lévő tudatosságra gondolunk, és nem a személyiségekre. De te az egyén szót a személyiségekre használod. Amikor a személyiségek eltűnnek, csak a megfigyelő, tanúként jelen lévő tudatosság marad. Nincs jelen személyiség, csak a tanúként jelen lévő tudatosság. Te az vagy.

Drága Bhagavan, nagyon sok fiatal szenved, magányosak, nincs céljuk, életörömük, önbizalmuk, önpusztító magatartásuk van, bántják magukat. Hogyan segíthetnénk a fiatalokat Svédországban? Köszönöm, Bhagavan!

Ez a probléma az agy megváltozásával és a szív átalakulásával oldható meg, mely könnyedén megtörténik, amint az Isteni fizikaivá válik. Ennek eléréséhez mindössze néhány perc szükséges.

Drága Bhagavan, a Bibliában az áll: “Az ember Isten képmására teremtetett.” Manapság e világon nem élünk vallásos életet. Bhagavannak volt egy iskolája, a Jeevashram, ahol volt egy nyilatkozat: “Az emberiség megszabadítása.” Valóban lehetséges az, hogy Isten képmásává válljunk? Köszönöm, Bhagavan!

Lehetséges, és ez éppen most történik.

Mi a leggyorsabb út a Megvilágosodáshoz, Bhagavan?

A leggyorsabb út az, hogy az Isteni fizikailag ott legyen az életedben, és hogy fogadj egy Deekshát vagy Áldást, és akkor vége az egésznek. Nincs szükség igyekvés nélkül 49 percig azzal maradni, “ami van”, majd a szív kivirágzására, stb. Mindezt meg tudod csinálni, ha akarod. De ez a rövidebb út, a rövid út. Egyszerű és könnyű. Az agyad azonnal átalakult, mivel Isten végzi ezt, így az egyáltalán nem bonyolult. Ez ennyire gyors.

Drága szeretett Sri Bhagavan, sokkal jobban szeretünk, mint ahogy az szavakkal elmondható volna. Mire kell most az Egység Trénereknek fókuszálniuk? Hogyan tudnak az Egység Trénerek sok emberhez elérni? Minden szeretetünk és hálánk küldjük Neked, Ammának és mindenkinek az Egység Egyetemén, aki ebben a küldetésben részt vesz. Köszönjük, Bhagavan!

Az Egység Trénereknek, a lehetőségeiktől függően, el kell kezdeniük az általunk 2 szobás vagy a 3 szobás folyamatnak nevezett eljárást. A 3 szobás folyamatban az első szobában a tréner beszél. Majd a második szobában vannak a Padukák. Egyenként kell beküldened az embereket, majd be kell zárnod a szobát. A Paduka elvégzi a folyamatot számukra, egy teljes folyamatot. A résztvevők általában tudatlanságba kerülnek. Akkor az Antaryaminod szólni fog neked: “nyisd ki az ajtót”, és akkor ki kell nyitnod. Hozd ki őket, és vidd be a harmadik szobába. A harmadik szobában meg fog jelenni nekik fizikailag az ő Istenijük.
Akkor nekik beszélgetniük kell az ő Istenijükkel, vagy feltehetnek még spirituális kérdéseket is, bármilyen kérdést feltehetnek, bármilyen fajta Áldás kérhető, és az megadatik nektek. Az emberek többsége öntudatlan állapotba kerül. Őket ki kell hozni. Ez a három szoba rendszer.
A másik a 2 szobás folyamat, ahol az első szobában beszélsz, a második szobában pedig gyógyulás történik, csak gyógyulás. Ez lehet rák, vesebetegség, bármi lehet, csak gyógyulás történik. Ezt a 2 szobás folyamatnak (eljárásnak) nevezzük. Ha 3 szobás folyamatot tartasz, akkor felébredés, átalakulás, Istenfelismerés, problémák megoldása történik meg ezen a 3 szobás folyamat során.
Tehát a Trénereknek a lehetőségeiktől függően el kell kezdeniük a 2 szobás és a 3 szobás folyamatot.

Drága Bhagavan, mi történik a felébredettel a halál után? Például, ha “rossz” ember vagyok, aki elítéli magát és másokat, és csak alacsony szinten vagyok felébredve? Mi fog történni, Bhagavan? Köszönöm, Bhagavan!

Normális esetben az emberek három napig még körülöttünk tartózkodnak a haláluk után. Képesek látni a hozzátartozóikat, a barátaikat, még hangokat is hallanak. De nem tudnak megérinteni semmit. Majd rájönnek, hogy meghaltak.
Akkor kell végrehajtanod a szertartásokat, mely megnyugtatja és felkészíti őket a további útra. Maga az út kb. 10 napos, a mi időnk szerint. Majd a Fény elé kerülnek.
A Fény nem ítélkezik felettük, hanem ők ítélkeznek önmaguk felett, úgy, ahogy másokat ítéltek meg a Földön. És az ítéletüktől függően oda kerülnek, ahova szól az ítélet. Ha nagyon rossznak gondolod magad, akkor természetesen a pokolba mész, és pokol tapasztalásod lesz. De nem maradsz ott örökre. Onnan továbbmész más birodalmakba. De amennyiben jól felkészült vagy, akkor megfelelően fogod megítélni magad, és ezáltal olyan magasabb birodalmakba mész, amit mennyországnak nevezünk. De amint megkapod fizikailag az Istenit, körbeutazhatod ezeket a helyeket, megnézheted te magad is.

Drága Bhagavan, még a felébredés után is folytatódik a folyamat, tehát az agy folyamatosan változik. Mennyire tudjuk befolyásolni ezt a folyamatot Deeksha, Egység Meditáció fogadásával, és fent tudjuk tartani ezt a folyamatot, vagy egyáltalán tehetünk bármit is? Mindez az Isteni kezében van? Köszönöm, Bhagavan!

Természetesen meditálhatsz, elmehetsz Egység Meditációra, mindezeket megteheted. Ezek minden bizonnyal segíteni fognak. De most jött el annak az ideje, amikor elérhetővé vált egy nagyon rövid folyamat. Átadjuk az Isteninek, és Ő mindent elvégez. Ha mindez elérhető, miért mennél keresztül a hosszú folyamaton? Nem szükséges. Bármilyen olyan állapotba bekerülhetsz, amibe akarsz, azáltal, hogy egyszerűen megkéred az Istenidet. És az Isteni igen könnyedén belép az életedbe. Még a hitetlenekhez is eljön. Tulajdonképpen mindenkihez és bárkihez eljön. Tehát ez nem lesz probléma. Tehát, amiről eddig beszéltünk, az a hosszú folyamat, módszer volt. Vártuk a jelenség kezdetét. A jelenség elkezdődött, és ezentúl más dolgokról beszélünk, felkészítjük az embereket az új folyamatra.

Drága Bhagavan, hogyan emelhetem meg Isten jelenlétét az életemben?

Most, hogy az Isteni fizikaivá válik, csak kérd tőle, és kész. Az Isteni az otthonodban tartózkodhat, tévézhet veled, főzhet veled, ehet veled, ennyire fizikai lehet. Minden tőled függ. Ha azt gondolod, hogy az Isteni nem csinál ilyeneket, akkor semmi sem fog történni. Ha azt gondolod, hogy ez lehetséges, akkor rendben, mindez megtörténik. Az egész rajtad múlik.

Drága Bhagavan, mi a legjobb állapot, amiben fogadhatjuk a Deekshát vagy az Egység Meditációt? “Le kell nyugodnunk”, vagy csak lennünk kell, azzal, ami van?

A legjobb az igyekvés nélküli ami van-ban maradás volna.

Drága Bhagavan, mit érzel, mikor lesz az emberiség Teljesen Felébredett? Lesz egy olyan átalakulás, ahol az emberek megvilágosodnak és Istenfelismertek lesznek gyorsan vagy lassan ezután a kollektív felébredés után? Köszönöm, Bhagavan!

Mindez az emberiségtől függ. A jelenség most jutott el arra a pontra, ahol ez percek alatt megnyilvánul fizikailag, és mindent elvégez. Tehát nem szabad sok időnkbe telnie. Mindössze annyi szükséges, hogy az emberiségnek akarnia kell. Ennyi az egész. Utána minden kész.

Drága Bhagavan, elégedett vagy Skandinávia fejlődésével? Elkezdődött az átalakulás már itt? Köszönöm, Bhagavan!

Nagyon-nagyon elégedett vagyok benneteket látva, és hamarosan az Isteni fizikaivá válik mindannyiótoknak.

Bhagavan, Áldást kérünk arra, hogy az összes Egység Tréner képes legyen eggyé válni azzal, ami van, és hogy még több Egység rendezvényt hozzanak létre Skandináviában. És az országukra, Skandináviára is kérik a teljes Áldást. Ezekre kérnek Áldást Bhagavan.

Minden Áldásom. Szeretlek benneteket. Szeretlek.

 köszönjük a leírást és a fordítást is!!!!!