Az Egység Egyeteme négy dologra fókuszál – Beteljesedés, Átalakulás, Szabadság és Felébredés. Minden emberi lénynek szüksége van a beteljesedésre. Bármikor, amikor vágyainak beteljesednek, boldogok vagyunk. Mindannyiunknak szüksége van beteljesedésre az egészség, bőség, kapcsolatok, munka, üzlet, siker, hírnév stb. terén. Enélkül nem tudunk fejlődni. Most a kérdés az, hogyan érhetjük el ezt a beteljesedést?
A beteljesedés elérésének legegyszerűbb módja a varadeeksha mala által lehetséges!

A malákat megrendelheted nálunk, érdeklődj telefonon vagy emailban. A malák viselését 2015. október 24.  és november 8. között kell elkezdeni egyénileg. A malákat a folyamat után november 28.-ig juttassátok el hozzánk, hogy  biztosan ott legyen az ARANYGÖMB dharsanon Indiában az Egység Templomban!

Azok, akik viselik a Varadeeksha malát, Sri AmmaBhagavantól ajándékban részesülnek. És az Ajándékot, bármit is kérsz, megkapod. Bármennyi áldást is szeretnél, kérheted. Ezeket a különleges ajándékokat október és november hónapjaiban megkapod. Mint mindannyian tudjátok, az Egység novembert a hála hónapjaként ünnepli. Ebben a hónapban Sri AmmaBhagavan és Sri Kalki megadják ezt a különleges ajándékot az Egység Templomban. Az ajándékot csak itt kaphatod meg, sehol máshol.

Ez egy 21 napos felkészülés, amelynek során néhány belső és külső sadhana-t (spirituális gyakorlatot) végzel és megkapod az áldást. Ez a 21 napos sadhana nagyon fontos. Ha elvégzed, az életed teljesen átalakul. A Varadeeksha mala a csodák esője. Megkapod ezt az ajándékot az Egység Templomban.

2015-ös AJÁNDÉK

      Ma, ha figyeled az emberek állapotát, az emberek három szakaszban vannak:

 1. Hanyatlás – Voltak emberek, akik fejlődtek az üzlet, bőség, kapcsolatok stb. terén, de most hanyatlanak vagy hanyatlottak.

 2. Stagnálás – Ők sem nem emelkednek, sem nem esnek vissza. Beragadtak valahova és ezért nincs izgalom és öröm az életükben.

 3. Fejlődés – Fejlődsz, bármilyen aspektusban is szeretnél fejlődni. Ahol növekedés van, ott öröm van. A fejlődés nagyon fontos az életben.

Ennek az évnek az ajándéka a FEJLŐDÉS. Sri AmmaBhagavan és Sri Kalki megáldanak, hogy életed minden területén fejlődj, növekedj. A fejlődés lehet a bőség, egészség, kapcsolatok, üzlet, hozzájárulás terén.

 Varadeekshamala0001

A VARADEEKSHA MALA JÓTÉKONY HATÁSAI

 1. A Varadeeksha mala egy megoldás minden problémára.

 2. Minden évben egyedi virágot kapsz. A fejlődés ennek az évnek a különleges ajándéka. Ebben az évben, ha viseled a malát és eljöttök, fejlődni fogsz. A következő évek különleges ajándékait később tudjátok meg. Ez az elkövetkező 64 évben így fog menni.

 3. Bármennyi áldásért imádkozhatsz.

 4. Ez egy 64 éves speciális spirituális kiművelés az emberiség számára, hogy belépjen az Aranykorba.

 5. A varadeeksha mala által nemcsak a problémáid oldódnak meg, hanem megváltozik a sorsod és emelkedsz tudatossági szintedben.

 6. A Varadeeksha mala alatt különleges Deekshát kapsz Kalkitól, amely az ARANYGÖMB isteni kegyelme.

 7. A Varadeeksha mala megszabadít a karmától.

 8. A Varadeeksha mala egy 21 napos ingyenes kurzus egyszerű sadhanákkal, mégis erőteljes kegyelemben részesülhetsz.

 9. A Varadeeksha malát bárkit hordhatja, nemre, kora, kasztra, vallási hovatartozásra való korlátozás nélkül.

 10. Ha egy fiatal viseli a varadeeksha malát, sikeresek lesznek minden életterületen és nagy vezetőkké válnak az életükben.

 11. Ha segítesz abban másokat, hogy hordják a varadeekshát malát, sok satkarmát (jó karmát) gyűjtesz az életedben-

 12. A tanítások valósággá válnak.

 13. Belépsz a kegyelem mezejére.

 14. Békét, szeretetet és örömet tapasztalsz.

 15. Intelligenciát, kreativitást, koncentrációt és emlékezőképességet kapsz.

 16. Ez a csodák esője.

 17. Beteljesedést, Átalakulást, Szabadságot és Felébredést ad Neked.

 18. A kegyelem mennyisége a sadhanát véző emberek számával növekszik. Emberek milliói világszerte fogják viselni ezt a malát és végzik a sadhanát ebben az évben. Ezért annyira erőteljes, ha valaki viseli ebben az időben a malát és csinálja a sadhanát.

A MINDENNAPOS FOLYAMAT

NAPFELKETEKOR:

 1. Kelj fel Brahma muhurtham-kor. (Napfelkelte előtt)

 2. Háromszor énekeld el a Moola mantrát azonnal.

 3. Reggeli fürdő után ajánlj fel arthit (fényt) Sri Amma Bhagavan SrimurthInak.

 4. Minden nap fogadj áldást szüleidtől – belül – a 21 nap során, végezz padapooját a szülők részére (A padapooja a hála kifejezésének speicális formája. A pada szanszkrit kifejezés, jelentése lábfej, lábfejek. A padapooja azt jelenti, hogy köszönetet mondunk valakinek a lábfejénél, akit becsülünk. A fordító megjegyzése.) Amennyiben a szülők nem élnek, ezt a képük részére tedd meg vagy belül.

 5. Végezz Srimurthi archanát úgy, hogy énekled vagy lejátszod a mantrát, amely a CD-n szerepel – Sri sri Bhagavan Divyamangala Swaroopam…, minden himnusznál (imánál) virágot vagy akshata-t (szentséges sárga rizst) felajánlva.

 6. Itt található a Varadeeksha Mala felvételének linkje az Egység Egyeteme honlapján.

http://onenessuniversity.org/shop/varadeeksha-mala/

 1. Énekeld el a Moola mantrát hétszer.

 2. Végezd ezt a meghatározott napi sadhanát 7 percig. 1. hét: Hazugságok. 2. hét: Énközpontúság. 3. hét: Ego játszmák. A részleteket később olvashatod az anyagban.

 3. Végezd el a következő Japa-t

         Moolamantra -7-szer

           Om Sri Sarveshwaraya Namaha-7-szer

                   Om Sri Ishwaraya Namaha – 7-szer

                   Om Sri Kalki Avataraya Namaha – 7-szer

 1. Vegyél Padhuka Deekshát és Sri Murthi deekshát (vagy bármelyiket) a következővel:

  Jai bolo Ima –

Jai Bolo Sakala Abhivruddhi Pradhata Sri Kalki Bhagavathi Bhagavan Ki Jai.

( Jai Bolo aki megadsz mindenfajta fejlődést Sri Kalki Bhagavathi Bhagavan Ki Jai )

NAPNYUGTAKOR:

 1. Minden nap napnyugtakor ajánlj fel arthit Sri Amma Bhagavannak

 2. Fejezd ki hálád: egyik nap valakinek, aki segített, másik nap valakinek, aki megbántott. Folytasd így felváltva.

 3. Minden nap minden családtag énekelje el együtt a Moolamantrát hétszer és végezzetek csoportos imádságot problémád megoldására.

 4. Vegyél Padhuka Deeksha-t és Srimurthi Deeksha-t Jai Bolo imával.

 5. Mielőtt ágyba mész, énekeld el a Moolamantrát háromszor és aludj.

KÖVETENDŐ KOLRÁTOZÁSOK ÉS SADHANA-K A 21 NAP SORÁN:

 1. Minden este elmélkedj a heti tanításon, mielőtt ágyba mész

 2. 1. hét – Figyeld meg a hazugságokat, amelyeket másoknak és magadnak mondasz

 3. 2. hét – Figyeld meg az énközpontúságodat minden cselekedetedben

 4. 3. hét – Figyeld meg a 6 egójátszmát működés közben

6 EGÓJÁTSZMA :

 1. Másik feletti uralkodás

 2. Az uralkodás visszautasítása

 3. Nekem van igazam

 4. Te tévedsz

 5. Küzdelem a túlélésért

 6. Elpalástolás

 1. Készíts feljegyzést azokról a szavakról, célzásokról vagy gesztusokról, melyek hatnak a másik személyre, elsősorban a szüleidre, a párodra, gyermekeidre. Jegyezd fel és ezeket ne használd a következő napokban. Például leszidtad a fiad a sadhana alatt pár napig, észrevetted, hogy a sadhana 10. napján megbántottad őt, azonnal a 11. naptól ne szidd le többet és ne bántsd meg a fiad. Ígérd meg Sri Kalkinak, hogy ezt nem fogod megismételni és megkapod az áldást.

 2. Fedezd fel azokat a szavakat, célzásokat, gesztusokat, melyek a másik személyt boldoggá teszik. Ezt tedd meg a szüleiddel, a pároddal, a gyermekeiddel.

 3. Olvasd és oszd meg Kalki (Amma Bhagavan) egy csodáját minden nap. Ahogy olvasod a csodát, felfedezed Kalki erejét. És ezt a csodát, amennyi emberrel csak tudod, oszd meg. És ha közben tapasztalsz bármilyen csodát, azt is meg kell osztanod. Ezt is oszd meg annyi emberrel, amennyivel csak tudod.

 4. Minden nap végezz lassú és mély légzést 21 percig – az elme fókuszálttá válik és segít a sadhanaban és a fejlődésben.

 5. Használj kedvező szavakat, nézz kedvező dolgokat – ne nézz horrorfilmeket és tégy jót másokkal. Gondolatnak, szónak, cselekedetnek kedvezőnek kell lennie.

 6. A napjaid legyenek rendezettek belül és kívül, mint például a testi tisztaság, csinosnak és tisztának lenni, jólfésültnek, tartsd a környezeted tisztán.

 7. A körmeid hétfőn vágd le.

 8. Ne pletykálkodj, ne menj bele szócsatákba.

 9. Táplálj pozitív gondolatokat.

 10. Amikor negatív gondolatok jönnek, meg kell tanulnod kilökni őket.

 11. Legyél az Ajándék tudatában. Csak amikor tudatossá válsz, akkor kaphatod meg az ajándékot. Amennyire tudatos tudsz lenni, annyira kapod meg az áldást.

 

MALA DHARANA (A MALA VISELÉSE (FELVÉTELE)):

 A Mala viselését (Amma Bhagavan medál egy fonálon) bármelyik nap elkezdheted 2015. október 24.  és november 8. között.

A mala felvételének folyamata:

 1. Énekeld a Moola mantrát 21-szer

 2. Fogalmazd meg a szándékot – imádkozz bármilyen vágyért, amit szeretnél, hogy teljesüljön

 3. Vedd fel a malát

 4. Fejezd ki hálád Sri Amma Bhagavannak

MALA VIRAMANA (A MALA LEVÉTELE):

A 21 nap sadhana elteltével el kell jönnöd az Egység Templomba és részt kell venned az ISTENI KEGYELEM ARANYGÖMBJÉNEK Darshanján, hogy megkapd az ajándékod (varadeekshát). Ebben az évben először a legnagyobb áldásban részesülünk, mindazok, akik elvégezték a 21 napos sadhana-t közvetlen Aranygömb darshanon vehetnek részt az Egység Templomban.

AZ ARANYGÖMB DARSHAN DÁTUMA2015. november 30.

 1. Vedd fel a kapcsolatot velünk és ersősítsd meg a szándékod, hogy részt veszel a folyamaton és a dharsanon.

 2. Ki kell töltened az adataid a jelentkezési lapon és előzetesen meg kell küldened. A begyűjtött adatokat számítógépen rögzítik és minden adatod elhelyeznek a SWARNAKALASH-ban (Arany Szentséges Edény) az Egység Templomban és imádság fog történni részedre az elkövetkező egy évre.

 3. Azok, akik nem tudnak Indiába jönni, eljuttatják a malákat hozzánk és mi kivisszük!