Namaste,
Szeretettel meghívlak a szerdai programomra,
Egységben élni magaddal és a világgal!

Ha EGYSÉGBEN vagy magaddal, akkor BOLDOG vagy és ha boldog vagy, az életedben a dolgok elkezdenek megtörténni veled. Olyan ez, mint egy tánc: az emberekhez könnyedén tudsz kapcsolódni, jó döntéseket hozol az életedben, jó üzleteket kötsz, jó egészségi állapotban vagy, a tested magától gyógyul meg, mert az EGYSÉG, a nagyobb elfogadás állapotában vagy. Áramolsz, együttműködést, boldogságot árasztasz magadból és ez a környezetedre is pozitív hatással lesz. Automatikusan segítőkész, együttműködő és együttérző leszel másokkal…
De ahhoz, hogy ezt a csodás állapotot tapasztalhasd, meg kell látnod azt az állapotot, amiben most létezel, vagyis ami miatt ezt az állapotot nem tudod megtapasztalni. A minőségek, amelyeket ez alkalommal megvizsgálunk az a BENNÜNK LÉVŐ ELLENÁLLÁS, DOMINANCIA, AGRESSZIÓ ÉS KONTROLLÁLÁS.
Nagyon erőteljes energiatérben meg fogod látni az Isteni segítségével, hogy hogyan állsz ellen az életedben minden dolognak, személynek és történésnek. Megtapasztalod, hogy ez az ellenállás milyen mértékben akadályoz téged a kapcsolataidban, a bőségedben, az egészségedben, hogy hogyan dominálsz másokat és hogyan utasítod vissza ha téged dominálnak, hogyan küzdesz a hatalommal és hogy milyen sok elfolytott agresszió van benned.
Meg fogod látni, hogy egy távirányító van a kezedben és mindent te akarsz kontrollálni és irányítani a saját elképzelésed szerint. Ha ezeket megtapasztalod, elveszítik az erejüket, nem lesznek rád hatással és te automatikusan a nagyobb ELFOGADÁS, a BOLDOGSÁG, SZERETET és a BÉKE állapotába kerülsz.

A program második felében pedig szuperesrős 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszát megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.
A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!

A programok ára külön 3000Ft, együtt a kettő 5000Ft felajánlás.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

2017. április 12., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín: Budapest, XIII.ker Lehel utca 5.
Várlak szeretettel!
+36202913234
Csiki Tünde
EgységTréner
Szentély konduktor