Szeretettel meghívlak következő programra és az azt követő 64 DEEKSHA folyamatra!
A program témája a PÁRKAPCSOLAT. 

Ha párkapcsolatban élsz, de nem a szőke herceggel vagy a hercegnővel…
Ha párkapcsolatra vágysz, és a nagy Őt keresed…
Ha már nem akarsz párkapcsolatot, mert feladtad a sok szenvedés miatt…
akkor  neked ajánlom ezt a programot!

A párkapcsolat egy nagyon összetett kapcsolat. Egy rendkívül különleges kapcsolat mindannyiunk életében, hiszen mindannyian vágyunk rá, hogy szeretve legyünk és szerethessünk valakit. Vágyunk rá, hogy megoszthassuk a párunkkal az örömünket, a bánatunkat, a gondolatainkat… A tökéletes partnerről képzelődsz, tökéletes kapcsolatra vágysz… de vajon miért nem vagy a tökéletes kapcsolatban már most?

Mindannyian mások vagyunk, mások a programjaink. Ezek a bennünk lévő programok kontrollálnak, irányítanak minket és teremtik, hozzák létre a valóságunkat. Ezek közül a programok közül csak egy van a tudatos elmében, a többi a tudattalanban van és nem férsz hozzá.

Bizonyára sok módszert kipróbáltál, sok mindent megtettél már az életedben, hogy elérd, de még mindig nem vagy a vágyott kapcsolatban. Azt gondolod, tudod, mitől szenvedsz, másokat hibáztatsz… Az apukám sokat bántott engem… Nem a szüleim neveltek fel… A probléma a gyerekkoromban volt… A bátyám tehet róla… A születésem körülményei okozzák… A karmám… Az előző életeim…
De valójában fogalmad sincs sem a problémádat illetően, sem azt nem akarod meglátni, hogy bármit is teszel, nem tudod megoldani.

Elmélkedni fogunk, megvizsgáljuk az életünkben ismétlődő kapcsolati mintákat. A belső önismeretet csak te tudod megtenni, csak te tudod megnézni, hogy mi zajlik belül benned.
Az Isteni segítségével egy szépséges folyamaton fogunk végigmenni. Az Isteni tudni fogja, hogy nálad hol a probléma gyökere és ott fog beavatkozni, hogy végre elindulhass a vágyott állapot felé, vagyis a beteljesedett, boldog párkapcsolat irányába!

Szupererős gyakorlatokkal várlak benneteket nagy szeretettel!

A program második felében, a 64 DEEKSHA folyamaton csak áldásadók vehetnek részt!

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges.

A programok részvételi díja külön 3000 forint hozzájárulás, a kettő együtt 5000 Ft.

Időpont: 2017 február 22.-én 18órától

Helyszín: Budapest XIII. Lehet út 5.

Várlak szeretettel!
Csiki Tünde
EgységTréner
+36202913234

12042818_989764247753961_1616327054214250340_n