Namaste!

Szeretettel meghívlak a következő szerdai programomra, témája a SZÜLEINKKEL VALÓ KAPCSOLAT!

Sri Bhagavan azt mondja, az élet kapcsolatok. Képzeljük el az életet egy körként, amit sok sok szelet alkot. Mindegyik körcikk egy nagyon fontos kapcsolat, mindegyik egy nagyon jelentős kapcsolat. A kapcsolat a SZÜLEINKKEL, fiú és lány testvéreinkkel, barátainkkal, a párunkkal, a gyermekeinkkel, a munkahelyi kapcsolataink, mindenek felett pedig a kapcsolatunk önmagunkkal. Olyan sok szelet van a körben, ami mind maga az élet. Hogyha ezeknek a kapcsolatoknak valamelyike is rendezetlen, akkor magának az életnek a megtapasztalása nincsen rendben. Ha ezeknek a kapcsolatoknak bármelyikét is konfliktus jellemzi, akkor az élet megtapasztalása megosztottá válik, az észlelés elkezd torzulni, elveszítjük a kapcsolódást, elveszítjük az egységet.

Ezek közül a kapcsolatok közül a legjelentősebb kapcsolat a SZÜLEINKHEZ FŰZŐDŐ KAPCSOLATUNK! Akár élnek, akár nem élnek, akár velük élsz, akár távolságot tartasz. Ez mind nem számít. A szüleinkhez fűződő kapcsolat mindvégig meghatározza az összes olyan kapcsolatot az életünkben, amelyet másokkal alakítunk ki.

A SZÜLŐVEL VALÓ KAPCSOLAT NAGYON NAGYON FONTOS. Ha ebben a kapcsolatban elégedetlen vagy a szüleiddel, vagy azzal, amit kaptál tőlük, akkor ezt az elégedetlenséget fogod később tovább hurcolni. Ha megbecsülöd ezt a kapcsolatot, akkor ugyanezt a megbecsülést és hálát viszed magaddal az ÖSSZES TÖBBI KAPCSOLATODBA az életed során, mert az összes ezt követő kapcsolatunk többnyire másolata a szüleinkhez fűződő kapcsolatunknak. Az életünkben jelenlévő összes kapcsolat a leképezése annak a kapcsolatnak, amely gyerekkorunkban a szüleinkhez fűződött.

Ez a kapcsolat kihat az életünk minden területére, az EGÉSZSÉGÜNKRE, a BŐSÉGÜNKRE, a PÁRKAPCSOLATUNKRA, a HATALOMHOZ VALÓ VISZONYUNKRA, MUNKÁNKRA, SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉSÜNKRE, vagyis mindenre, AZ EGÉSZ ÉLETÜNKRE!

Az intenzív gyakorlatokat tartalmazó programon gyógyítjuk és tisztítjuk a szüleinkkel való kapcsolatot!

Ha kedvet kaptál, gyere el és tapasztald meg, a legnagyobb csodát és áldást, ami megtörténhet veled, amikor MEGGYÓGYUL A KAPCSOLATOD a SZÜLEIDDEL!

A program második felében pedig szupererős 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszát megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.

A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!

A programok ára külön 3000Ft, együtt a kettő 5000Ft felajánlás.

A korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

 

2017. július 12. szerda, 18.00-kb.21.00-óráig

helyszín: Budapest, XIII.ker Szív utca 50.

Várlak szeretettel!

+36202913234

Csiki Tünde

EgységTréner
Szentély konduktor