Szeretettel meghívlak következő programomra, melynek témája az ÚJJÁSZÜLETÉS – 4kosár folyamat és az azt követő 64deeksha folyamatra.

Mindannyian szeretnénk BŐSÉGBEN élni, SIKERESEK lenni; ÖRÖMET és SZERETETET tapasztalni a kapcsolatainkban és mindannyian szép, egészséges testben szeretnénk mindezt megtapasztalni és folyamatosan fejlődni szeretnénk az életünk minden területén. De… Mindannyian be vagyunk ragadva élethelyzetekbe, küzdünk a kapcsolatainkban,egy folyamatos küzdelem az,hogy hogyan valósítsuk meg magunkat a munkánkban,hogyan teljesítsük be a vágyainkat, egészségügyi és anyagi problémákkal küszködünk… Az élet minőségének a megtapasztalása nem teljes. Ha be vagy ragadva, akkor tudnod kell, hogy ez nem egy démon. Sok esetben láthatod a beragadásodat, ugyanazokat a köröket futod az életedben. De nem tudod, hogyan ragadtál be és azt sem tudod, hogyan gyere ki belőle. Dühös vagy és tehetetlen, mert mindent megteszel és a dolgok mégsem változnak. Már nem tudod, mihez nyúlj… Mindez azért van, mert az információ a TUDATTALANBAN van, NINCS HOZZÁFÉRÉSED, NINCS BEFOLYÁSOD rá! TE ezeken NEM TUDSZ VÁLTOZTATNI, bármit is teszel.
Vannak negatív és vannak pozitív programjaink, de akár pozitív akár negatív, NEM lehetsz SZABAD. A program fogva tart téged, újra és újra ugyanazokat a dolgokat tapasztaltatja meg veled.

Minden élőlény keresztülmegy az élet 4 fő fázisán – a FOGANTATÁS PILLANATÁTÓL az ANYAMÉHBEN ELTÖLTÖTT IDŐ, a SZÜLETÉS és a SZÜLETÉST KÖVETŐ ELSŐ HAT ÓRÁIG tart – amely ha nincs teljességgel megtapasztalva, akkor az tartós lenyomatot hagy, és egy mindent meghatározó „lencsét” alakít ki, melyen keresztül az életünket szemléljük. Ha valami rendkívüli történt a fázisok valamelyikében, vagy ha a szükségleteinket nem elégítették ki a megfelelő módon, energetikailag beragadhatunk ezen kosarak valamelyikébe, miközben azon a bizonyos lencsén keresztül szemléljük az életet.
Az Egység tanítása az, hogy ha viszonylag „normális” módon történt minden, akkor az életedben is normálisan történnek a dolgok. Viszont, ha a kosarak bármelyikében „csomó” keletkezett, akkor azon a ponton újra és újra megismétlődnek az életed dolgai. Ha energetikailag beragadsz valamelyik kosárba, az életmegtapasztalásod abból a kosárból, és abból a nézőpontból fog történni.

Ezeket ma mind megvizsgáljuk, és az Áldás segítségével megláthatjuk, hogy a négy terület melyik részén tárolódnak a meg nem tapasztalt maradványok. Ez egy intuitív, belső folyamat, mely az Istenid segítségével nagyon finom, ám nagyon mélységes lehet.

Szupererős programmal és gyakorlatokkal várlak benneteket nagy szeretettel!

A program második felében pedig 64DEEKSA folyamatot tartunk, azért, hogy az életünk ezen szakaszát megtöltsük Kegyelemmel és Fénnyel, hogy egy magasabb tudatosság felé mozduljon az életünk.
A program első fele bárki számára nyitott, a második felén csak Áldásadók vehetnek részt!

A programok ára külön 4000Ft, együtt a kettő 6000Ft felajánlás.
A korlátozott férőhelyek miatt előzetes bejelentkezés szükséges.

2017. októbers 18., 18.00-kb.21.00-óráig
helyszín: Budapest, VI.ker Szív utca 50.
Várlak szeretettel!

Csiki Tünde

+36202913234
Felébredett EgységTréner
Szentély konduktor