kérdés: Nagyon sok spirituális guru van Indiában. Miért van mégis ilyen mértékű társadalmi probléma és bűnözés Indiában? Miért van mindez? Mi az oka ennek?

Anandji ONENESS UNIVERSITYAnandji: 

Csak akkor fog változni az ország, hogyha az emberek egy átalakuláson mennek keresztül.

Nagyon sok guru, spirituális mester és tanító próbálta már átalakítani az embereket, és ez minden bizonnyal valamennyire hatással van az emberekre.

Viszont a tényleges átalakulás megtörténéséhez el kell jönnie a megfelelő időnek is.

Ezek a Spirituális Mesterek olyanok, mint a fénylények, megtartják a fényt és az egyensúlyt, ennyi. De el kell jönnie annak az időnek, amikor az ember valóban át fog alakulni.

Akkor a tanítások és sadhanák nagyon erőteljessé és nagyszerűvé válnak számodra.

Tehát nem az ember teremti meg a korszakot,
hanem a korszak teremti meg az embert.

Biztosan hallottatok már Lord Krishnáról, aki itt élt egy nagyon jó és csodálatos korban a bolygón. Azután jött el a Vaskor, amiben most élünk. Tehát az előző kor a végéhez ért, és a Vaskor következett. Abban a korban az emberek nagyon jók voltak, segítették egymást, csodálatos időszak volt. Történt akkoriban egy eset:

Volt egy ember, aki egy a földet vett valakitől. Ásás közben talált egy arannyal teli kincsesládát. Fogta, és elvitte az előző tulajdonosnak, mondva: “Mivel a föld a tiéd volt, tiéd a kincs is!” A régi tulajdonos visszautasította a kincset: “Eladtam neked azt a földet, így a kincs is a tiéd!” Ám az új gazda azt mondta: “Nem-nem, én csak a földet vettem meg, nem a kincset. A kincs a tiéd!” Nem tudtak megegyezni, jól összevesztek. Így hát elmentek a Királyhoz. A Király meghallgatta a problémájukat, és azt kérte, hogy menjenek vissza néhány nap múlva. Egy hét múlva visszamentek. Addigra minden megváltozott, és az új tulajdonos úgy döntött, hogy a kincs mégis az övé. A régi tulajdonos meg azt mondta, hogy ő csak a földet adta el, de a kincset nem, így az az övé. A Király összezavarodott, és azt mondta nekik, hogy a kincs a Királysághoz tartozik, és elvette tőlük a kincsesládát. Ezután elment Lord Krishnához, és elmesélte neki a történetet. Lord Krishna azt mondta: “Eljött az idő. Itt van a Vaskor, megérkezett.” Ezért változtak meg az emberek.

Tehát a korszak teremti meg az embert.

Mi most egy Új Korba lépünk be: az Aranykorba fogunk emelkedni. Az emberek lassan elkezdenek átalakulni. Az összes spirituális gyakorlat és sadhana nagyon jó eredményeket fog hozni, és rengeteg kegyelemben fogtok részesülni. Az ország is meg fog változni. Ez nagyon fontos. El kell jöjjön az ideje ennek.

kérdés:

Amikor a fizikai AmmaBhagavan megjelenik az otthonunkban, kell számukra egy hely, ahol alhatnak? Elég nekik a kanapé pihenésre? Köszönöm szépen!

Anandji: 

A korszak változik, belépünk az Aranykorba. A legfontosabb dolog, ami az Aranykorban fog megtörténni, az az, hogy az Isteni fizikaivá válik számotokra. Hogyha AmmaBhagavanhoz imádkozol, akkor AmmaBhagavan válik fizikaivá a Sri Murthiról. Hogyha Jézushoz imádkozol, akkor Jézus válik fizikaivá. Ha Kuan Yinhez imádkozol, akkor Kuan Yin válik fizikaivá. Tehát hamarosan ez az új jelenség veszi kezdetét. Indiában már folyamatban van. Ez a jelenség Malájziában és Szingapúrban főleg december végén kezdődik el. Bemutatunk majd egy új folyamatot. Ezt a folyamatot az Egység Központoknak nevezett helyeken fogjuk végezni Malájzia és Szingapúr különböző területein.

A már meglévő központok is jelentkezhetnek, és azok, akik szeretnének ilyen központokat indítani az otthonukban, szintén jelentkezhetnek, ki fogunk választani benneteket. Ezeken a helyeken különleges folyamatokat végzünk. Bárki, aki szeretné, hogy az Istenije fizikaivá váljon, keresztülmehet ezen a folyamaton. Ahogy keresztülmész ezen a folyamaton, az Istenid fizikaivá válik számodra. Ebben a folyamatban három szoba lesz. Az első szobában felkészítünk téged bizonyos tanításokkal és szertartásokkal. Felkészítünk, majd bemész a második szobába. A második szobában lesznek a Padukák. Fel leszel készítve, és Deekshát fogadsz a Padukákból, és a Padukák el fogják végezni a folyamatot rajtad. Ezt mi Sansasudinnak nevezzük.

Az összes olyan negatív program és negatív töltet, amely gátolja az Istenid fizikaivá válását, törlődni fog. Ebben a szobában nagyon sok minden fog történni. Az előző életbeli karmák és az élet bizonyos részeinek töltetei tisztulnak ki. Ha bármilyen betegséged van, az meg fog gyógyulni. Ez egy nagyon erőteljes folyamat lesz. Mindenféle rák és egészségügyi probléma meggyógyulhat ebben a szobában. Amint a folyamatot megfelelően elvégezted, és teljesen ki vagy tisztítva, átvisznek téged a harmadik szobába. A harmadik szobában lesz a Sri Murthi. A Sri Murthiból fog kijönni az Istenid fizikailag. Látni fogod az Istenidet. Hallani is fogod az Istenidet.

A kondicionáltságodtól, vallásodtól függően, vagy hogy milyen Istenben hiszel, aszerint válik az Isteni fizikaivá számodra. Onnantól minden más lesz, és az Istenid állandóan veled lesz, kapcsolatban leszel vele folyamatosan. Veled lesz otthon is. Ha gondod van a munkahelyeden, elmegy veled a munkahelyedre, és segíteni fog neked. Ha mondjuk diák vagy, az Istenid folyamatosan veled lesz, és útmutatást nyújt neked. Az Istenid vezetni fogja a vállalkozásodat / cégedet. Ha például nem megy az üzleted, nem túl sikeres, az Istenid átveszi tőled, és elkezdi ő irányítani a dolgokat, és a vállalkozásod nagyon sikeressé válik.

Ha egészségügyi problémád van, az Istenid teljesen meg fog gyógyítani. Ha anyagi gondod van, az Isteni megoldja. Ha szeretnél felébredetté válni, az Isteni ad majd neked egy Deekshát a gyors felébredésre. Ha az Istenfelismerést szeretnéd, egy közelebbi kapcsolatot az Isteniddel, az Isteni ad neked egy Deekshát, és az Istenfelismerés folyamatod kezdetét veszi. Ha a szíved kivirágzását szeretnéd, az Isteni ad rá egy Deekshát, és a szíved kivirágzik. Bármit és mindent megad neked az Istenid. Az Istenid teljes mértékben fizikaivá válik számodra.

Beszéltem ma egy szingapúri lánnyal. Elmesélte, hogy a vizsga közben elfelejtett mindent, nem tudta a válaszokat a kérdésekre. Az ő Istenije AmmaBhagavan, így AmmaBhagavan megadta a válaszokat helyette. Ő nem tudott semmit, de mégis három oldalt írt, és AmmaBhagavan megrajzolta még a diagramot is. Nagyon meglepődött, és amikor hazament, látta, hogy pontosan azokat a válaszokat adta, amik a könyvben vannak, pedig ő nem is tudta azokat.

Él Indiában egy hölgy, aki számára AmmaBhagavan nagyon fizikai. Együtt élnek a házában, Amma bent van vele, Bhagavan meg minden nap elmegy, és megvesz mindent, amire szükség van odahaza. A hölgynek semmire sem kell költenie, mert Bhagavan mindent megvesz a saját pénzén. Semmit sem kell megvennie, vagy megjavítania, mivel Bhagavan gondját viseli az egész családnak.

Egy másik családban Bhagavan vállalkozást vezet. Ez az ember kukoricát termeszt, amit elad a piacon. AmmaBhagavan mindig megmondja neki, hogy mit csináljon, és mit ne. Egy nap épp a piac felé tartott, hogy eladja a termést. De Bhagavan leállította az autót, és arra kérte, hogy ne most adja el, hanem csak egy hét múlva, mert fel fognak menni az árak. Így is tett, és 300 000 rúpia nyeresége lett.

Van egy 60 ágyas kórház az egyik indiai Egység Központban. Minden beteg ide megy. Elmennek, és keresztülmennek a folyamaton, ami teljesen kiüti őket. Mindenféle gyógyulások mennek végbe, és az embereknek be kell feküdniük az ágyakba. 60 ember megy sorba egymás után egyenként, és mindannyian meggyógyulnak. Minden nap 60 ember gyógyul meg AmmaBhagavan által.

Tehát ilyenek történnek jelenleg Indiában mindenütt, és ez fog elkezdődni nálatok is decemberben. AmmaBhagavan vagy az Istenid fizikaivá válik, és az Istenid mindent átvesz, gondodat viseli. Viszont neked is gondját kell viselned az Istenidnek. Mivel az Istenid élő, enni kell adnod neki, és helyet kell biztosítanod a pihenéséhez. Az Istenivel való kapcsolatodtól függően az Isteni barátságos lesz veled.

Ha például, te egy agglegény vagy, és nem tudsz egy külön helyet felajánlani az Istenidnek, akkor az Istenid alhat közvetlenül melletted. Vagy alhat a díványon, ha van. De ha fel tudsz ajánlani számára egy szép ágyat, akkor alhat ott.

Azután többé nem fogsz szenvedni az életedben. Te leszel az Univerzum Királya. Bármit szeretnél az életedbe, megkapod. Az életed nagyon könnyűvé válik. Az az Aranykor. Az Aranykorban az ember együtt sétál, beszélget Istennel. Isten fizikaivá válik, és átalakít téged. Nem menekülhetsz.

Él egy asszony Indiában, aki mindig kiabál mindenkivel. Bhagavan fizikaivá vált neki. Bhagavan figyelmeztette őt: “Nem fogadom el ezt a fajta viselkedést tőled ezentúl. Nem fogok alkalmazkodni. Abba kell hagynod ezt! Ha megint kiabálsz az otthonodban, el fogok menni. Nem emelheted fel a hangodat!” A nő megijedt. Azt ígérte Bhagavannak, hogy nem fog kiabálni, és arra kérte, ne menjen el. Bhagavan azt mondta: “Ez az én házam, és neked nem szabad ebben a házban kiabálnod.”

Attól a naptól kezdve sosem emelte fel a hangját a nő. Egy napon a férje éppen indult valahová, és ő szerette volna megkérni, hogy hozzon valamit a boltból. Utána akart kiabálni, de mivel Bhagavan azt kérte, hogy ne kiabáljon, nem tette. A férje elment. Az asszony beszélt Bhagavannal az esetről: “Azt kérted, hogy ne emeljem fel a hangomat, de hogyan szólhatnék így a férjemnek? Nem tudtam, mit tegyek. Szerettem volna megkérni, hogy hozzon zöldséget. Bhagavan, csinálj valamit! A férj, amikor visszatért, azt mondta az asszonynak: “Hallottam a hangod, ahogy azt mondod, hozzak zöldséget!” Bhagavan szólt hozzá a feleség hangján, így segített.

Az Istenid nagyon fizikaivá válik, teljesen élő és valóságos lesz számodra. Tehát ilyen az Új Kor. Készen álltok erre? Viszont akkor nem leszel szabad! Nem viselkedhetsz úgy, ahogy most viselkedsz. Mindannyian készen álltok? Ha nem állsz készen, akkor tovább kell szenvedned. Szenvedni akarsz, vagy azt szeretnéd, hogy az Istenid vezesse az életed? Mit szeretnél? Pontosan az fog történni! Mostantól elkezdhetitek leadni azok nevét, akik szeretnének ilyen központokat vezetni. Csak trénerek csinálhatják. El kell küldeniük a neveiket nekünk, és az Isteni kiválasztja őket. Mi majd kiképzünk arra benneteket, hogy miként vezessétek ezeket a központokat. Ez az új jelenség.

kérdés:

A három szoba az három fizikai szoba lesz?

Anandji:

 Igen. Ez lehet három különálló szoba vagy akár megosztott is.

kérdés:

Bárki elvégezheti ezt a folyamatot?

Anandji: 

Bárki elvégezheti. Deekshaadó vagy nem Deekshaadó, és új emberek is mehetnek. Ezen a speciális elmélyítőn fogjuk elkezdeni ezt az új jelenséget, ami 10 nap múlva kezdődik. Azokat az embereket, akik erre az elmélyítőre jönnek, beavatjuk a folyamatba, átvisszük rajta őket, és az Isteni fizikaivá válik. Lesz ez a speciális elmélyítő, és lesz ez a jelenség és folyamat a felébredésedre és az Istenfelismerésedre. Elkezdjük ezt a folyamatot itt, és december végén lassan elkezdjük Malájziában is. Természetesen azoknak, akik jönnek a speciális elmélyítőre, ez egy igen erőteljes lökés lesz, mivel sokkal jobb ezt a folyamatot az Egység Egyetemén elvégezni.

Nos, senki sem fél, és mindenki készen áll? Ha félsz, az Isteni nem válik fizikaivá neked.

Szeretned kell az Istenidet, és akarnod kell Őt, így Ő fizikaivá válik számodra.
Az Isteni nagyon barátságos lesz hozzád, és nagyon szeretni fog.
Gondoskodni fog rólad, és nagyon vigyáz rád.

Mint ahogy abban a házban, ahol Amma főz minden nap annak a hölgynek. Nagyon élő lesz. Indiában az Isteni fizikaivá válása már mindennapos. Eleinte lehetséges, hogy félsz, de idővel megszokod, és az életed nagyon kellemessé válik. Nem lesz többé semmilyen zűrzavar az életedben, és vezetve leszel. Például, ha valamilyen döntést kell hoznunk itt az Egység Egyetemen, megkérdezzük az Istenit. Amikor szökőkutat építettünk, megkérdeztük az Istenit, hogy milyen színű legyen, milyen képek legyenek rajta, és az Isteni mindent kiválasztott. Tehát teljes védelmet és vezettetést kapsz. Mindenesetre nagyon lassan haladunk, mivel féltek. Az elmélyítőn felkészítjük az embereket, ezáltal nem fognak félni, kikerülnek a félelemből, és a fizikai Istenivel fognak élni. Az Isteni nem csak neked fog segíteni, hanem másoknak is.

kérdés:

Az Isteni fizikaivá válása azt jelenti, hogy az Isteni folyamatosan velem lesz, vagy amikor hívom őt, jönni fog? Mit jelent az, hogy fizikai?

Anandji: 

Eleinte az Isteni jöhet-mehet. Néha jön, és válaszol. Majd bármikor, amikor hívod, jönni fog. Ám lassan a nap 24 órájában, állandóan veled lesz.

kérdés:

Mások is látják majd az Istenit a házamban?

Anandji: 

Az attól függ. Lehet, hogy egy ember látni fogja abban a házban, de szép fokozatosan, ahogy az Isteni egyre inkább fizikaivá válik, mindenki képes lesz megtapasztalni őt, majd mindenki képes lesz látni is őt. Például van egy hely Indiában, ahol az Isteni nagyon fizikai. Beszélhetsz az Istenivel vagy felhívhatod telefonon. Van egy szám, amit ha felhívsz, valaki felveszi, és odaviszi a Sri Murthihoz, beszélhetsz AmmaBhagavanhoz, és AmmaBhagavan válaszolni fog neked. Olyan sokan hívják ezt a számot, hogy az mindig foglalt, ezért AmmaBhagavan azt kérte, hogy legyen több vonal is, így aki fel szeretné hívni AmmaBhagavant az ő személyes számán, bármikor megteheti.

kérdés:

Az én Istenim AmmaBhagavan, és az anyukámé Jézus. Ha majd az Istenim fizikaivá válik az otthonomban, amikor anyu átjön, meg fogja tapasztalni Jézust nálam is?

Anandji: 

Jézus, AmmaBhagavan, Allah mind ugyanaz az Isten, mivel csak egy Isten van. A személy a kondicionáltságától függően fogja látni az ő Istenét, vagy azt az Istent, akiben ő hisz. Például, volt egy Skype Darshan Koreával. Az egyik koreai Jézust látta beszélni Bhagavan helyett. Néha AmmaBhagavan az apádként jelenik meg. Tehát az Isteni olyan formában érkezik, amilyenben az egyén azt szeretné, vagy pedig az Isteni választja ki a formát.