Ekam Circle / Ekam KörCsiki Tünde EgységÁldás

Édesanyával való kapcsolat & Ekam Circle 2.hét – Budapest

Szeretettel meghívlak a következő budapesti programra vasárnap!
Az e heti Ekam Circle témája az EGÉSZSÉG & VITALITÁS

10:00 – Édesanyával való kapcsolat, női minőség, női vonal
14:00 – Ekam Kör 2.hét – Egészség és Vitalitás

Az EKAM Körök olyan helyek, ahol az Isteni nagy bőségben áramlik be az életedbe. Ezek bölcsők, melyek az egyén spirituális fejlődését támogatják.
Az Ekam Körök olyanok, mint a műholdak, melyek az EKAM erejéhez hangolódnak – segítve az egyéneket, a családokat és a csoportokat elmozdulni a boldogtalanságból a csodálatos állapotokba, a kapcsolat nélküli állapotból a kapcsolódás állapotába, az elválsztottságból az Egységbe. Ezek olyan helyek, ahol megtapasztalhatod a test, az elme és a szív gyógyulását.
Az Ekam körökben bölcsesség, meditáció, ima és örömteli beszélgetés folyamatán haladsz keresztül.
Ez egy hely a szívből jövő kapcsolódás számára.
Ekam mitra az O&O Akadémia, az alapítóinak – Preethaji-nek és Krishnaji-nek különlegesen képzett hallgatója, aki segít megőrizni, fenntartani a teret az Isteni erő áramlásának. Az elhivatottsága a szolgálatra és a spirituális utazásai az Akadémián képessé teszik arra, hogy Ekam mitra legyen.
Az EKAM körök – hétről hétre más folyamattal!
1.hét – Az Univerzális Intelligencia elérése az akadályok elhárításáért
2.hét – Egészség és Vitalitás
3.hét – Szeretet a családban
4.hét – Prosperitás
5.hét – Stressz elengedése
6.hét – Szevedély a munkában
7.hét – Intelligencia
8.hét – Eltávozottak elengedése

További részletek a honlapon:
https://egysegaldas.hu/ekam-circle/

A következő alkalom témája Kapcsolat Édesanyánkkal.
Amikor sérülés található benned az ÉDESANYÁDDAL kapcsolatban, akkor nem reális módon viszonyulsz az élethez, a jóléthez, nem haladsz. Folyamatosan akadályokkal kell szembenézned. Ha nőként nem érzed magad megbecsülve, ha megalázott és boldogtalan vagy, akkor nem tudsz gyarapodni az életedben, hanem folyamatosan apadsz az életed bármely területén: egészség, bőség, kapcsolatok, hivatás… Amikor sérülés vagy boldogtalanság van jelen, akkor negativitás termelődik, akár tudatában vagy, akár nem. Ez a FEJLŐDÉSED és a SIKERED akadályává válik az életedben.
Az ÉLET kapcsolatok. Bármilyen problémád van az életedben, mindig arra törekszel, hogy pozitívan gondolkodj és boldog légy. Próbálsz boldog lenni, pozitívan gondolkodni de néha minden erőfeszítésed ellenére kikerülsz a vágyott állapotból és visszacsúszol a békétlenség, a konfliktus, a belső párbeszéd állapotába.
Csak akkor lehetséges pozitívan gondolkodni, pozitívan érezni, csakis akkor ha a kapcsolataink meggyógyultak.
Ha legfontosabb kapcsolataid meggyógyultak. Ha kapcsolataid nincsenek meggyógyítva, akkor a gyökerek egészségtelenek és betegek.
Nem számít, mit teszel újra és újra visszakerülsz a békétlenség állapotába. Ha a kapcsolataid meggyógyulnak, folyamatosan haladsz az EGYSÉG és az ÖSSZEKAPCSOLÓDÁS, a tudatosság egy magasabb szintje felé. Ha az egység és az összekapcsoltság állapotában élsz, természetes, hogy pozitív érzéseid és pozitív gondolataid vannak.
Ezen a programon az Édesanyánkkal való kapcsolatot fogjuk megvizsgálni és gyógyítani. Akár él az Édesanyád, akár eltávozott, akár vele élsz, akár távolságot tartsz, nem számít. A szüleid benned élnek. Te pedig bennük élsz.
A szüleiddel való kapcsolat meghatározza az összes olyan kapcsolatodat, amelyet másokkal alakítasz ki. Az édesapáddal való kapcsolat nagyon nagyon fontos. Ha a vele való kapcsolatodban elégedetlen voltál, ezt az elégedetlenséget fogod később tovább hurcolni a többi kapcsolatodba az életed során.
Ezen a kapcsolaton fogunk dolgozni és meggyógyítani.

Korlátozott férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Időpont:
2020. január 26. vasárnap, 10:00-kb18:00-ig

Helyszín:
Budapest / A helyszinről érdeklődj telefonon!

Várlak szeretettel!
Csiki Tünde
Egy Tudatosság Tréner
Egység Tréner
+36202913234

https://egysegaldas.hu/ekam-circle/
https://egysegaldas.hu/programok/hazateres-az-egysegbe/

dátum

2020 jan 26

időpont

10:00 - 18:00

Helyszin

Budapest
error: Védett tartalom.