Hazatérés az Egységbe programsorozatCsiki Tünde - EgységÁldás

4. – Ima a felmenőkért, a lélekcsaládhoz

Ezen a nagyon különleges programon, kapcsolódunk a lélekcsaládunkhoz, az őseinkhez, kifejezzük a hálánkat, megáldjuk Őket és kérjük az áldásukat.

Minden, ami vagy, azt a szüleidtől, a nagyszüleidtől, az őseidtől kaptad. A génjeiket, a félelmeiket, a bizonytalanságaikat, a korlátozó elképzeléseiket. Fizikai, érzelmi és mentális szinten azt adták neked, amijük volt. Lekötelezettjei vagyunk a felmenőinknek, a testünknek, a nevünknek, a hírünknek, a jólétünknek… Mindezek direkt vagy indirekt módon óriási erőkifejtéssel alakítanak minket abban, akik vagyunk, ám ELFELEJTETTÜK mindezt. Ha BOLDOGTALANOK vagyunk ezzel kapcsolatban, akkor az ÖRÖM, a JÓLÉT, a TEREMTŐ ENERGIÁK nem köszöntenek be hozzánk.

Ezen a programon a felmenőinkkel fogunk foglalkozni, ÖSSZEKAPCSOLÓDUNK velük. Felismerjük az örökölt mintázatokat, programokat, amelyek meghatározzák a döntéseinket, az élethez való viszonyulásunkat. Kérjük és BEFOGADJUK az ÁLDÁSUKAT. A felmenőid ÁLDÁSA szabad utat jelenthet és BÁRMILYEN ajtó AZONNAL kinyílhat számodra, legyen az EGÉSZSÉGEDDEL-, BŐSÉGEDDEL- vagy bármilyen KAPCSOLATI lehetőség. A KORLÁTLAN lehetőségek VILÁGÁNAK kapui nyílnak ki számodra.

Budapest, VI.,Szív utca 50. Mukti Stúdió

A férőhelyek miatt előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Várlak szeretettel!
Csiki Tünde
+36202913234

Ismerd meg a Hazatérés az Egységbe programsorozatot!

dátum

2019 okt 09

időpont

18:00 - 21:00

Helyszin

Budapest
error: Védett tartalom.