EKAM Ifjú Változásteremtők
Sri Krishnaji és a Pedagógusok

Ingyenes interakció sorozat

Megívó egy megvilágosító beszélgetésre Sri Krishnaji-vel.

Kedves pedagógusok,
Namaste

Az Ekam Kshetra-ból írunk neked. Meghívunk egy megvilágosító beszélgetésre Sri Krishnaji-vel a “A figyelmes agy kiművelésének 3 titka” témában.

Sri Krishnaji egy világszerte elismert átalakító erejű vezető, misztikus filozófus, a “4 szentséges titok” című bestseller szerzője. Az Ekam társ-alkotója, ami egy misztikus erőtér Tirupati közelében, Indiában, Andhra Pradesh államban. Sri Krishnaji emellett két jótékonysági szervezet vezetője is.

A beszélgetések Sri Krishnaji-vel mindig mindig alapvető változásokat hoztak olyan sok fiatal életében szerte a világon, elvezetve őket a nagyszerű sorsuk megteremtése felé.

Hogy mindannyian tudjuk globálisan egyre nő az aggodalom a mentális egészségi helyzet miatt Indiában és világszerte. A fiatalok a szülők a kortársak, az iskolák, az egyetemek és a társadalom pszichológiai nyomásának vannak kitéve.

Ha ez a helyzet így folytatódik tovább, akkor a depresszió, a szenvedélybetegségek, ön-károsítás a fiatalok körében kezelhetetlen mértékeket ölthet.

Sri Preethaji és Sri Krishnaji orvosolni akarják ezt a helyzetet, ezért meghívjuk a rangos intézmények és főiskolák pedagógusait India minden területéről, hogy csatlakozzanak hozzánk, hogy kiszűrjék ezeket a tendenciákat a fiatalok elméjéből, és Változásteremtőkké és vezetőkké neveljék őket, olyan emberekké, akik változást hoznak létre.

Ezért meghívjuk Önt is erre a különleges lehetőségre, hogy csatlakozzon ehhez a különleges beszélgetéshez Sri Krishnaji-vel, ami kizárólag pedagógusoknak szól.

Ingyenes esemény, magyar nyelvű tolmácsolással is.

2021 január 24. 10.00 délelőtt
2021 február 14. Intl. West (11.00pm IST)
2021 április 11. Global (2.30pm & 11.00pm IST)
2021 július 11. Global (2.30pm & 11.00pm IST)
2021 október 10. Global (2.30pm & 11.00m IST)