Sri Amma Bhagavan

Különleges meditáció Sri Bhagavan születésnapja alkalmából

Sri Bhagavan az indiai Egység Egyetem, az O&O Akadémia alapítója, a Deeksha / Egység Áldás jelenség atyja, 2019. március 7-én tölti be a 70. évét. Ez hatalmas öröm mindannyiunk számára. Ez a különleges esemény mindannyiunkat a szeretet és a hála mély érzésével tölt el mindazért, amit életünk során kaptunk tőle!

Sri Bhagavan víziója az, hogy az embereket az Egység állapotába vezesse.
Egy különleges meditációval ünnepeljük Sri Bhagavan születésnapját ezen a napon, kifejezzük a hálánkat és ünnepeljük Őt! Ez a nap mindig rendkívül erőteljes és különleges ajándékokat jelent minden ember életében.
Gyere el és ünnepelj velünk ezen a különleges napon!
A program mindenki számára nyitott és ingyenes! <3

“Mindenkiben jelen van egy “én vagyok” érzés. Minden teremtményben jelen van egy “én vagyok” érzés.  Valójában egyetlen egy  “én vagyok” létezik, amely mindenütt ott van. Ez az “én vagyok” az Antaryamin.  Így soha lehetsz az Antaryamin nélkül. Az egyetlen kérdés, hogy tudatában vagy-e ennek vagy sem. Ha tudatában vagy, ismered Istent.  Ha Isten Veled van, minden Veled van. Viszont ennek az ellenkezője történik, ha olyan Istened van, aki mindent elvesz, ami azt jelenti, hogy ilyen Istent terveztél: egy Istent, aki büntet Téged.  Az életed attól függ, hogy milyen Istent teremtettél magadnak. Ezért mondjuk mi  hinduizmusban, hogy “bhaktha paradina” – vagyis az, aki hívének engedelmes. Istent Yadhokthakari-nak is hívjuk, melynek jelentése, Isten úgy cselekszik, ahogy parancsolnak neki.

Vagyis Te vagy a főnök.”
-Sri Bhagavan

Ünnepi meditáció

Sri Bhagavan születésnapja alkalmából különleges meditáción, vehettek részt. Különleges meditációval összekapcsolódunk A legmagasabb rendű érzésünkhöz a szívünkben, kifejezzük a hálánkat és fogadjuk Sri Bhagavan áldását.

A program ingyenes és mindenki számára nyitott!!!!