A következő Ekam Meditáló shakti paath beavatás időpontja:

2020. július 19.

Shakti Paath

Üdvözlünk Titeket az Ekam Kshetra-ból.

A beavatás célja, hogy megtapasztaljunk egy kollektív transzcendenciát és hatással legyünk a kollektív emberi tudatosságra. A többi Ekam meditáló társaságában együtt fogtok meditálni Sri Preethaji-vel és Sri Krishnaji-vel a Világ Transzformációért. Azáltal, hogy részesei lesztek ennek a globális eseménynek, megerősítitek a ‘Shakti Paath-ot’, amit korábban kaptatok és egy magasabb tudatossági szintre mozdultok.
Szívesen látjuk azokat is, akik szeretnének Ekam meditálókká válni. Ők meg fogják kapni az erőteljes ‘Shakti Paath-ot’ Sri Preethaji-től és Sri Krishnaji-től ezen a napon, hogy a világ átalakulásának egy szentséges csatornájává váljanak. Szolgálhatjátok úgy is a világ átalakulásának vízióját, hogy ösztönzitek a lélekkörötök minden tagját, csatlakozzanak a ’Shakti Paath’-hoz. Ez egy nagyszerű lehetőség mindenkinek, hogy változást hozzon a világba – főleg ezekben az időkben.
Tereljük együtt az emberiséget egy nagyobb szeretet, mélyebb kapcsolódás és egység felé.

Köszönjük,
Ekam Kshetra

Sri Amma Bhagavan, Preethaji és Krishnaji 64.000 olyan felébredett embert hoznak létre, akik minden nap 7 percet szánnak arra az életükből, hogy támogassák a föld felemelkedését.
Ekam meditálóként eszköze leszel a kollektív emberi tudatosság emelkedésének a nagyobb együttérzés, béke és egység felé. Ez egy felajánlás, alázattal és felelősséggel végezve erőteljes spirituális ösvényre léphetsz, mely a Felébredésed felé, magasabb -csodálatos állapotokba vezet téged. Felajánlásként minden nap elvégezhetsz egy csodálatos 7 perces meditációt, és minden évben három napot meditálhatsz az Ekam Maha Kshetrában az emberiség és a saját spirituális fejlődésedért.

Az Ekam Maha Kshetra azért épült, hogy támogassa ezt a globális emelkedést az Egység felé. Ekam meditálóvá válásoddal eszköze leszel ezen globális emelkedés megvalósításának. Az Ekam meditálóvá váláshoz az utazásod egy beavatással, Shakti Paath-tal kezdődik, amit Preethaji-től és Krishnaji-től kapsz.

Ha azt érzed, hogy részese akarsz lenni ennek a csodálatos víziónak, akkor első lépésként regisztrálnod kell a megadott linken, majd részt kell venned Preethaji és Krishnaji által történő bevatáson, a Shakti Paath-on.

A Shakti Paath avatások további pontos időpontjait és a részleteket a csatlakozás után fogod megkapni!

A folyamat ingyenes!

Legyél te is Ekam Meditáló!

Szeretnél hozzájárulni a világ tudatosságának átalakításához? Ez egy csodálatos lehetőség, hogy csatlakozz Sri AmamBhagavan, Preethaji és Krishnaji víziójához!
„Az Ekam a kollektív emberi transzcendencia és a kollektív emberi megvilágodosás különleges céljával jött létre. Amma és Én fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy minimum 64.000 olyan meditáló legyen szerte a világon, akik a tudatosság felébredett állapotaiban vannak. Mindössze 64.000 emberre van szükségünk, hogy létrejöjjön az átalakulás az emberi tudatosságban. Preethaji és Krishnaji is csatlakozik most ehhez a vízióhoz és viszik tovább. Ahhoz, hogy részese lehess ennek a víziónak, el kell közelezned magad, hogy a napjaid egy részét és a tudatosságod egy szegmensét a Globális Átalakulás víziójának szenteled. Preethaji és Krishnaji különleges meditációs sorozatot és misztikus gyakorlatokat tervezett azzal az egyedülálló fókusszal, hogy elérjük ezt a kollektív treanszcendenciát. Ha áldásadó vagy, A tudatosságod már nagyon jól fel van készítve, hogy eszköze legyél ennek. Mindössze arra lesz szükséged, hogy megtanuld a szükséges misztikus gyakorlatokat. hogy elérd a kívánt hatást. Ha kezdő vagy, és szeretnél részese lenni ennek a jelenségnek, az utazásod egy beavatással fog kezdődni Preethaji és Krishnaji vezetésével, majd el kell sajátítanod a misztikus gyakorlatokat. Ezután minden nap 7 percet kell szánnod arra a meditációra, melynek a célja a globális átalakulás. Lesznek különleges napok, amikor minden Ekam meditáló a világ minden tájáról Egyként kapcsolódik össze, hogy létrehozzon egy masszív energia-emelkedést a bolygón. Ezeket a közös eseményeket Preethaji és Krishnaji fogja vezetni. A tudatosságod újratöltéséra az Ekam meditálóknak érdemes meglátogatni az Ekam maha kshetra-t és ott meditálni minimum 3 napot évetne. Az Ekam maha kshetra úgy lett megtervezve, hogy támogassa ezt a globális emelkedést a tudatosságban az Egység felé. Az Ekam szentélyben meditálni olyan, mintha az Isten ölében imádkoznánk.Szeretnénk meghívni mindenkit, aki elkötelezett az iránt, hogy részese legyen egy új világ megjának elvetésében, hogy csatlakozzon hozzánk, a kollektív transzcendens ezen szentséges missziójában. Legyen ez a te ajándékod a megszülető új világ számára.”
-Sri Bhagavan

További információ az Ekam honlapján: ekam.org/ekam-meditators/