Ekam Word Peace Fest - Ekam Világbéke Fesztivál

Ekam Világbéke Fesztivál

2020. augusztus 09.- 15.

Szeretettel köszöntelek!

Hatalmas örömmel értesítelek, hogy holnap kezdődik az Ekam VilágBéke Fesztivál.
2020 augusztus 9.-e és 15.-e között minden nap milliók kapcsolódnak majd a Fesztiválhoz világszerte – magánszemélyek, családok, baráti körök, cégek, oktatási intézmények – mint béketeremtők.
Ez a békemozgalom nem egy hagyományos mozgalom. Ez egy meditációs fesztivál, ahol az emberek minden nap 68 percen keresztül összekapcsolódnak egymással és hatalmas lépéseket tesznek a tudatosságukban, békét teremtve önmagunkban és a világban.
Ez a Fesztivál egy soha nem látott világméretű összefogás keretében valósul meg. Ez egy csodálatos lehetőség, hogy az emberiség a valódi Béke irányába mozduljon el. az egyének tudatosságának felemelkedésén keresztül.
A Fesztivál teljesen ingyenes, semmilyen valláshoz vagy mozgalomhoz nem kötődik, nem kell regisztrálni sem, BÁRKI részt vehet rajta.
A Fesztiválhoz augusztus 9.-e és 15.-e között online kapcsolódhatsz, naponta 2-szer – reggel 6:30-kor és délután 14:30-kor – naponta kétszer, ugyanazzal a témával.
MI TÖRTÉNIK AZ EKAM-BAN?
Az Ekam Világbéke Fesztivál 7 napja alatt minden nap élőben közvetítenek tanításokat és meditációkat az Ekamból, aminek Ti adtok otthont, mint Béketeremtők a saját Béke Energia Pontjaitokban. Hívjátok meg a kollégákat, szomszédokat, barátokat, és a családot, hogy megtapasztalják a béke meditációt és a béke csodálatos állapotait.
A Világbéke Fesztivál utolsó napján tömegek fognak kapcsolódni a világ minden tájáról egy meditációra, hogy egy erőteljes ugrás történjen az emberi tudatosságban a Béke felé.

BÉKE SZÁNDÉKOK:
Augusztus 9. (1. nap) – Béke a nemzetek között
Augusztus 10. (2. nap) – Béke a gyermekeknek
Augusztus 11. (3. nap) – Béke a rasszok és vallások között
Augusztus 12. (4. nap) – Béke a természetnek és a vadvilágnak
Augusztus 13. (5. nap) – Béke a nőknek
Augusztus 14. (6. nap) – Béke a gazdasági bőségért
Augusztus 15. (7. nap) – Béke a kollektív emberi fejlődésért
BÉKE PARTNER:
– Ha szeretnéd, hogy céged, szervezeted logója felkerüljön a béke pertnerek listájára, itt regisztrálhatsz: (a regisztráció ingyenes)
https://ekam.org/ewpf/
LEGYÉL TE IS TÁMOGATÓ:
– Ha szeretnéd támogatni a Fesztivált, vásárolhatsz támogatói jegyet: A támogatásból befolyó összeget az EKAM környékbeli 1000 falu fejlesztésére fordítják.
https://ekam.org/ewpf/#peace-sponsors
1000 FALU PROJEKT:
– Ismerd meg az 1000 falu projektet
MAGYARUL:
– Magyar nyelven pedig az Tanmaya – egységáldás honlapján tájékozódhatsz:
A VÍZIÓ:
Ha megbántódtál legbelül, amire szükséged van, CSAK A BÉKE.
Ha a családtagjaid dühösek egymásra, amire szükséged van és szükségük van CSAK A BÉKE.
Ha a céged/szervezeted konfliktusban van és a tagjai megosztottak egymás között, amire szükség van, CSAK A BÉKE.
Ha közösségek és rasszok megosztottak egymással szemben, és a gyűlölet és erőszak lángjai fellobbannak, amire szükségük van, CSAK A BÉKE.
Ironikus, hogy minden egyéb módon próbáljuk megoldani ezeket a problémákat, ahelyett hogy az emberek csak elmozdulnának a BÉKÉBE.
Minden, amire szükséged van, amire a szeretteidnek szüksége van, a családodnak szüksége van, a világnak szüksége van, az CSAK A BÉKE.

Az Ekam Világbéke Fesztivál egy hatalmas elmozdulás a béke felé. Ez nem egy mozgalom, ahol dühös emberek az utcára mennek békét követelve.
Ez egy folyamatos erőfeszítés emberek százezrei részéről a világ minden tájáról, hogy táplálják a békét saját magukban és terjesszék a békét a családjuk, munkahelyük és a közösségük körében.
Az Ekam Világbéke Fesztivál egy mozgalom a békéért, ahol több mint egymillió Béketeremtő, fiatalok és öregek az élet minden területéről, a világ minden szegletéből egy békés tudatosságot táplálnak azáltal, hogy részt vesznek egy 28 napos spirituális utazáson.
Az utazás végén a békés állapotukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy hatással legyenek az emberi tudatosságra és emeljék azt.
– A Fesztivál angol nyelvű honlapja: (a részvétel ingyenes)

EKAM BÉKETEREMTŐK
Eszköze lehetsz a békének egy olyan világban, amelyet darabokra szaggat a konfliktus és a szenvedés. Egy békés ember békés világot teremt. Az Ekam egy hatalmas lehetőséget kínál Neked azzal, hogy Béketeremtővé válhatsz azáltal, hogy hatással vagy a körülötted lévő emberek életére és hozzájárulsz a világ tudatosságának átalakulásához.
A Béketeremtők részesei lesznek a “Just Peace”-nek (Csak a Béke), amik az Ekam által kínált 20 perces béke gyakorlatok és béke leckék 28 napon keresztül minden nap, július 12-től augusztus 8-ig. Ez egy felajánlás az egyéni tudatosság építésére a világbékéért való meditációért. Minden Béketeremtő létrehoz egy Béke Energia Pontot, ahol a család, a kollégák és barátok összegyűlnek, hogy a világbékéért meditáljanak.

– Jelentkezz béketeremtőnek, ahol angol nyelvű Telegram vagy facebook csoporthoz tudsz csatlakozni https://ekam.org/ewpf/#peacemakers
Várunk szeretettel!
Az EKAM csapat

Az Ekam Világ Béke Fesztivál egy mozgalom a Tudatosságban.

Több, mint egy millió ember kapcsolódik online az Ekamból közvetített meditációban, 7 napon keresztül, hogy Békét hozzon az emberi Tudatosságba!

Csatlakozz hozzánk minden nap 45 percig augusztus 9.-től augusztus 15.-ig.