Programok

Indiában, az Egység Egyetemén (Oneness University) avatódtam Oneness Trénerré 2014-ben és azóta heti rendszerességgel tartok különféle Oneness programokat és hónapról-hónapra tartom a csodálatos kétnapos folyamatot az Egység Felébredés kurzust. Ezek a kurzusok, melyeket Sri Amma Bhagavan tanításai alapján a Tréner kurzuson kaptam, ősi tudással ajándékozzák meg a résztvevőket, rengeteg élményt, felismerést adnak. Olyan transzcendens tapasztalástokban és felismerésekben lehet részed, ami képes megváltoztatni az életedet! A kurzusok során hatalmasat lépsz előre az önmagad megismerésének útján, valódi megtapasztalásokon alapuló ismereteket szerzel az életről, az élet működéséről, a kapcsolataidról és Istenről. Az Egység Felébredés kurzus végén egy sok ezer éves, ősi misztikus folyamaton vehetsz részt, ahol különleges beavatást kapsz és Deeksha adó (Egység áldás) leszel.

A világon sok millió Deeksha-adó van, ez a létező legtisztább és legerőteljesebb spirituális iskola, ami valaha létezett. Hátterében azonban nem pusztán egy iskola áll. Az Egyetem és az egyetemet magába foglaló Aranyvárost Sri Amma Bhagavan alapította azzal a vízióval, hogy MINDEN embert megszabadítson a szenvedéstől és mindenkinek elérhetővé tegye a Felébredést, majd a Megvilágosodást. Sri Bhagavananról és a víziójáról bővebben is olvashatsz a honlapon. Az Egyetemen képzett Trénereket olyan Megvilágosodott szerzetesek és tanítok oktatták, akik az Önmegvalósítás legmagasabb fokán léteznek, többségük évtizedek óta él feddhetetlen szerzetesi életet, önszántából és anyagi ellenszolgáltatás nélkül. Az Aranyvárosban felépült EKAM -Oneness Field- a föld spirituális energiáinak központja, csodálatos szentséges szakrális építmény, melynek elkészültét ősi jóslatok ígérték. Sri Bhagavan fia, Krishnaji volt, akin az ARANYGÖMB jelenség megmutatta magát -egészen fiatal korában. A Jelenség, ami nem megtervezett, nem előre kigondolt, hanem a jelenben törénő, ÉLŐ folyamata az EMBERISÉG FELÉBREDÉSÉNEK. A Jelenség pillanatról pillanatra fejlődik, változik, erősödik, egyre gyorsulva emeli a Földet és az egész emberiséget az Új korba, az ARANYKORBA.

Nagyon sok végzett tanítvány és beavatott volt már az évek alatt, mindenki csodákról, kapcsolatok- párkapcsolatok gyógyulásáról, hihetetlen véletlen eseményekről, gyógyulásokról és az ÉLET átalakulásáról számot be! Rengeteg köszönőlevelet és megosztást kaptunk, melyeknek egy része itt a honlapon is elolvasható.

2015-től nincs Oneness Trénerképzés az Egyetemen. Az Egyetemet Sri Bhagavan visszavonulását követően fia és  felesége, Krishnaji és Preethaji vette át, egybeolvasztva a világ két vezető spirituális iskoláját – a One Word Academy-t és az Oneness University-t, létrehozva a O&O Academy-t, a világ legnagyobb spirituális központját. Bővebben erről is olvashatsz az oldalon.

2018-ban elvégeztem az O&O Academy Trénerkurzusát, így a legújabb kurzusok is elérhetőek számotokra! Az O&O kurzusokról itt olvashatsz.

Várlak szeretettel!

Csiki Tünde

Stress Detox kurzus

Csodálatos lehetőség ez a világ legnagyobb spirituális mesterei által megalkotott 2 napos folyamat. Ezidáig nem létezett ilyen gyors és áttörő erejű stresszmentesítés, ennyire holisztikus módon. A Tudatosság ereje és a Forrás ereje ötvöződik ebben a csodálatos folyamatban, ami a világhírű O&O Akadémia alapítóitól származik.
Tapasztald meg a stresszmentes életet! Ismerd meg a legtisztább technikákat!

Egység Felébredés kurzus

Oneness Awakening Course
Sri Bhagavan csodálatos két napos kurzusa, fókusza a Felébredés és a mély, belső átalakulás. Számtalan csoda és átalakulás történt a résztvevőkkel a világ minden táján. Az átalakító erejű két nap végén Deeksha adó beavatást is kap a résztvevő.

Hazatérés az Egységbe programsorozat

az Oneness Trainer kurzus alapján készült saját programsorozat, ami egymásra épülő elemeivel mélyebb és több betekintést nyújt Önmagadba és a kapcsolataidba, átalakítva az életedet. Nem helyettesíti a Felébredés kurzust de remekül kiegészíti. Önállóan is elvégezhető, bármikor be lehet kapcsolódni és többször is elvégezhető, mind magasabb és magasabb szinten.

Meditációk

Meditációk az Egység Egyetemről