Ima a felmenőinkért

Hazatérés az Egységbe programsorozat
4.

Azért vannak problémáid, mert nem élvezed az őseid áldását. Ez egy módja, hogy megoldd a problémáidat.

– Sri Bhagavan

A Hazatérés az Egységbe programsorozat következő állomásán az felmenőinkkel fogunk foglalkozni.

Mindnyájan egy boldog és teljes életre vágyunk. Vágyunk a bőségre, szeretetteljes kapcsolatokra és mindezt egy egészséges testben szeretnénk megtapasztalni.
Minden, ami vagy, azt a szüleidtől, a nagyszüleidtől, az őseidtől kaptad. A génjeiket, a félelmeiket, a bizonytalanságaikat, a korlátozó elképzeléseiket. Fizikai, érzelmi és mentális szinten azt adták neked, amijük volt.  Lekötelezettjei vagyunk a felmenőinknek, a testünknek, a nevünknek, a hírünknek, a jólétünknek… Mindezek direkt vagy indirekt módon óriási erőkifejtéssel alakítanak minket abban, akik vagyunk, ám ELFELEJTETTÜK mindezt. Ha BOLDOGTALANOK vagyunk ezzel kapcsolatban, akkor az ÖRÖM, a JÓLÉT, a TEREMTŐ ENERGIÁK nem köszöntenek be hozzánk.

Ezen a programon a felmenőinkkel fogunk foglalkozni, ÖSSZEKAPCSOLÓDUNK velük. Felismerjük az örökölt mintázatokat, programokat, amelyek meghatározzák a döntéseinket, az élethez való viszonyulásunkat. Kérjük és BEFOGADJUK az ÁLDÁSUKAT. A felmenőid ÁLDÁSA szabad utat jelenthet és BÁRMILYEN ajtó AZONNAL kinyílhat számodra, legyen az EGÉSZSÉGEDDEL-, BŐSÉGEDDEL- vagy bármilyen KAPCSOLATI lehetőség. A KORLÁTLAN lehetőségek VILÁGÁNAK kapui nyílnak ki számodra.