Ekam Circle / Ekam KörCsiki Tünde EgységÁldás

Ess Szerelembe Önmagaddal & Ekam Circle 5.hét – Debrebrecen

Várlak szeretettel Debrecenben, erre az egész napos elmélyülésre!
Gyere és tapasztald meg a Csodálatos Állapot erejét!Ezen a napon két csodálatos programmal várlak:
ESS SZERELEMBE ÖNMAGADDAL
10:00 – 14:00 – Önszeretet és Önelfogadás
EKAM CIRCLE 5. HÉT
14:00 – Megszabadulás a Stressztől

Az EKAM CIRCLE / EKAM KÖR
Az EKAM Körök olyan helyek, ahol az Isteni nagy bőségben áramlik be az életedbe. Bölcsők, melyek az egyén spirituális fejlődését támogatják.
Az Ekam körök olyanok, mint a műholdak, melyek az EKAM erejéhaz hangolódnak, segítve az egyéneket, a családokat és a csoportokat elmozdulni a boldogtalanságból a csodálatos állapotokba, a kapcsolat nélküli állapotból a kapcsolódás állapotába, az elválsztottságból az Egységbe. Ezek olyan helyek, ahol megtapasztalhatod a test, az elme és a szív gyógyulását. Az Ekam körökben bölcsesség, meditáció, éneklés, ima és örömteli beszélgetés folyamatán haladsz keresztül. Ez egy hely a szívből jövő kapcsolódás számára.
Ekam mithra az O&O Akadémia, az alapítóknak Preethaji és a Krishnaji speciálisan képzett hallgatója, aki segít megőrizni, fenntartani a teret az Isteni erő áramlásának.
Az EKAM körök – hétről hétre más folyamattal!
1.hét – Az Univerzális Intelligencia elérése az akadályok elhárításáért
2.hét – Egészség és Vitalitás
3.hét – Szeretet a családban
4.hét – Jólét és Bőség
5.hét – Stressz elengedése
6.hét – Jólét és Bőség
7.hét – Intelligencia
8.hét – Eltávozottak elengedése
További részletek a honlapon:
www.egysegaldas.hu/ekam-circle/

Önelfogadás
Az élet kapcsolatok sokasága, valójában az ÉLET maga a KAPCSOLATOK.
Csak azt tudod adni, ami Te magad vagy, úgy tudsz másokhoz kapcsolódni, ahogyan saját magadhoz kapcsolódsz legbelül. Ha valaki kritizálja, elítéli és bántja önmagát, akkor másokkal is ezt fogja tenni. Ha valaki a hiányosságaira, a hibáira figyel és ezzel kínozza önmagát, akkor másoknak is csak a hiányosságait fogja észrevenni . tehát ez az, ami belül bennünk történik. Amíg ezt nem látod és nem fogadod el, addig nincs BENNED SZERETET. Folyamatosan menekülsz előle vagy úgy teszel, mintha nem lenne ott. Ahogy elkezded látni, hogy mi is történik benned, szembesülsz vele és azt mondod: IGEN EZ VAGYOK, ezután egy CSODA fog történni!
Azért, hogy az életünkben megtapasztaljuk az egységet a kapcsolatainkban, a bőséget és a beteljesedést a munkánkban, hogy a jólét és a bőség beáramoljon az életünkbe, elengedhetetlen, hogy az önmagunkkal való kapcsolaton dolgozzunk!!!
Nagyon nagy bátorságra van szükség, hogy önmagunkba nézzünk és szembesüljünk mindazzal ami bennünk legbelül történik, azzal ami ott van. Amíg ezt nem teszed meg nem mondhatod, hogy “én kedves vagyok… szeretetet adok…” Ha nem vagy képes önmagadhoz kapcsolódni, akkor másokhoz sem fogsz tudni. Ahhoz hogy tudd, ki vagy kapcsolódnod kell magadhoz, meg kell látnod, hogy milyen vagy és el kell fogadnod azt amilyen vagy, mert ez határozza meg az életed valóságát: meghatározza és létrehozza, megteremti az egészségedet, a kapcsolataidat, a bőségedet, a jólétedet, a szabadságodat, a szeretetedet… Tudnod kell, hogy ki az, aki kapcsolódik, ezért ez az egyik legjelentősebb kapcsolat. Meg kell ismerned önmagad, hiszen az életed rólad szól.
A programsorozat több, mint 10 év munkájával és tapasztalatával készült, és a világ legnagyobb spirituális vezetőinek bölcsességét és tanításait tartalmazza. A programsorozat átalakítja a gondolkodásodat, a nézőpontjaidat, gyógyulást hoz az életedbe, szeretetet és törődést a kapcsolataidba. Sikert és bőséget, békét, hálát, belső csendet, erőt, spirituális fejlődést és még sok sok ajándékot tartogat számodra 🙂

2020. február 15., Debrecen

Helyszín:
Debrecen
Érdeklődj telefonon!

Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!
Várlak szeretettel!
Csiki Tünde
Egy Tudatosság Tréner
Egység Tréner
+36202913234

https://egysegaldas.hu/programok/hazateres-az-egysegbe/
https://egysegaldas.hu/ekam-circle/

The event is finished.

dátum

2020 feb 15
Expired!

időpont

10:00 - 18:00

cimkék /labels

2. Célok, fókusz, életfeladat

Helyszin

Debrecen
error: Védett tartalom.