The Oneness Field – Ekam

Az Egység Tér

EKAM –

a Transzcendentális misztikus birodalma;
a Felébredett állapotok generátora és erősítője;
a VILÁG ÁTALAKULÁSÁNAK A BÖLCSŐJE.

Az emberi átalakulás szentséges víziójának létrehozott tér, amit Krishnaji hozott létre és irányított, hogy beteljesítse a szülei Sri Amma és Sri Bhagavan vízióját. A projektet 19 éves korában kezdte és 28 éves volt, amikor befejezte, India és a világ spirituális keresőinek szeretetével, támogatásával és elkötelezettségével.

A világon sok csodás hely és építészeti csoda létezik, ősiek és modernek egyaránt. Ilyen a Colosseum, az egyiptomi piramisok, de még Las Vegas és a Szilikon völgy is. Mindegyik egy határozott céllal készült, mint például az élvezetek hajszolása, a fáraók előtti tisztelgés vagy a fejlesztés és fejlődés az információs technológia területén.

Az Egység Mező India és a világ egyik építészeti csodája. Tornyai varázslatos szépséggel, a nap hófehér ragyogásával emelkednek Vellikonda-hegység lábánál elnyúló hatalmas nyitott síkság dombjai fölé, Dél-Indiában, Chennai városától 80 km-rel északra. A Templom épülete 32 m magas, a hozzá tartozó terület pedig 17 hektár, elhelyezkedése pedig a föld erővonalainak hálózatához igazodik.

Az Ekam – Egység Templom – azért van, hogy hatással legyen az emberi tudatosságra, megemelve a tudatossági szintjét azon keresőknek, akik imádkoznak és meditálnak a templomban. Az ima és a meditáció számára készült Egység Templom elősegíti a váltást a tudatosságban, ami végül elvezeti az embereket a “létezés” állapotából az “élet” állapotába, ahol ok nélküli szeretetet és örömöt tapasztalnak. Az Egység Templom az Isteni kegyelem örvénye. az Egység Deeksha Jelenség erőtere, az emberi faj feljődésének legfontosabb evolúciós szakaszának hajtóereje. Az Egység Templom különleges felépítése lehetővé teszi az Isteni kegyelem intenzív mezejét, ahol az átalakulás a tudatosságban az elválasztottságól az egységbe természetes módon megtörténik mindazokkal, akik itt imádkoznak vagy meditálnak.

Az Egység Mező szerkezete önmagában egy jelenség, ahogyan hatással van és felemeli a tudatosságodat a transzcendens birodalmakba. Itt meditálni és a folyamat részévé válni azt jelent, hogy részévé válsz egy olyan erőteljes mezőnek, ami az Egység állapotába visz.