EKAM

a Transzcendentális misztikus birodalma

Az Ekam egy misztikus erőtér. Egy egyedi építmény, egy struktúra. ami kombinálja a Föld energiáit és a kozmikus energiákat, ezáltal létrehozva egy erőteljes energiamezőt. Bárki, aki az Ekam szentélyében meditál, képes lesz hozzáférni ehhez az erőteljes energiamezőhöz és erőfeszítés nélkül képes mélyen elmerülni a meditatív állapotokban. Itt a meditáció magától megtörténik. Az öröm, a szeretet, a kapcsolódás csodálatos állapotai történnek itt. Ezek mind megtörténnek. Az Ekam ugyanakkor több, mint egy struktúra, több mint egy épület.

Az Ekam egy erőteljes lény, aki meghallgatja a szívbéli szándékaidat és valóra váltja azokat. Az Ekam az egész emberiségért létezik – azért, hogy minden embernek lehetősége legyen újra összekapcsolódnia az igazságával és közvetlen, személyes módon megtapasztalnia azt, amiben hisz. Itt megtapasztalod a transzcendentálisat olyan módon, ahogyan azt te választod és megkapod az univerzum végtelen áldásait – csodálatos események, szinkronicitások formájában, melyek átalakítják az életedet, a sorsodat és mindazoknak a kollektív sorsát, akik részei az életednek.

Az Ekam olyan, mint egy anyahajó, amelyik hatalmas kozmikus energiákat sugároz ki magából – keresztül az egész bolygón és minden egyes Ekam kör, ahol a keresők összegyűlnek olyan, mint egy műhold, amelyik rákapcsolódik az Ekamra és bevonzza annak végtelen áldást és a kegyelmet – ami az Ekamból kisugárzik. Amikor énekeljük az Ekam mantrát, akkor befogadjuk és kapcsolódunk az Ekam erejéhez. A kozmikus energiák, melyek az Ekamból áramolnak, meggyógyítják a testünket, elménket és tudatunkat. Felébresztik a spirituális energiánkat és elvezetnek minket a transzcendentális és misztikus dimenziókba. Beáramolnak az életünkbe, és manifesztálják legmélyebb kívánságainkat, feloldják a kihívásokat, az akadályokat és a problémákat. Ez a leghatalmasabb ajándék, amelyet az Ekamtól kapunk.

Az Ekam épülete önmagában is egy jelenség. Hatással van a tudatodra, felemeli a tudatosságodat a transzcendentális világokba. Amikor itt meditálsz és részt veszel a folyamatokon, akkor belépsz egy erőteljes mezőbe, ami elvezet téged az egységbe. Mind az Ekam szerkezete, struktúrája, mint pedig a folyamatok, melyekben részesülsz, úgy lettek megtervezve, hogy elvezessék a meditálókat a felébredett tudatosságba azért, hogy jobban tudjanak hatni az emberiség kollektív tudatára.

Az Ekamban évente három nagy fesztivál kerül megrendezésre: a Bőség-, a Világ Béke- és a Megvilágosodás fesztivál.
További információ: EKAM Bőség FesztiválEKAM Világ Béke FesztiválEKAM Megvilágosodás Fesztivál

Az emberi átalakulás szentséges víziójának létrehozott tér, amit Krishnaji hozott létre és irányított, hogy beteljesítse a szülei Sri Amma és Sri Bhagavan vízióját. A projektet 19 éves korában kezdte és 28 éves volt, amikor befejezte, India és a világ spirituális keresőinek szeretetével, támogatásával és elkötelezettségével.

A világon sok csodás hely és építészeti csoda létezik, ősiek és modernek egyaránt. Ilyen a Colosseum, az egyiptomi piramisok, de még Las Vegas és a Szilikon völgy is. Mindegyik egy határozott céllal készült, mint például az élvezetek hajszolása, a fáraók előtti tisztelgés vagy a fejlesztés és fejlődés az információs technológia területén.

Az Ekam India és a világ egyik építészeti csodája. Tornyai varázslatos szépséggel, a nap hófehér ragyogásával emelkednek Vellikonda-hegység lábánál elnyúló hatalmas nyitott síkság dombjai fölé, Dél-Indiában, Chennai városától 80 km-rel északra. Az Ekam épülete 32 m magas, a hozzá tartozó terület pedig 17 hektár, elhelyezkedése pedig a föld erővonalainak hálózatához igazodik.

Az Ekam azért van, hogy hatással legyen az emberi tudatosságra, megemelve a tudatossági szintjét azon keresőknek, akik imádkoznak és meditálnak a templomban. Az ima és a meditáció számára készült Ekam elősegíti a váltást a tudatosságban, ami végül elvezeti az embereket a „létezés” állapotából az „élet” állapotába, ahol ok nélküli szeretetet és örömöt tapasztalnak. Az Isteni kegyelem örvénye. az Egység Deeksha Jelenség erőtere, az emberi faj feljődésének legfontosabb evolúciós szakaszának hajtóereje. A különleges felépítése lehetővé teszi az Isteni kegyelem intenzív mezejét, ahol az átalakulás a tudatosságban az elválasztottságól az egységbe természetes módon megtörténik mindazokkal, akik itt imádkoznak vagy meditálnak.

Az EKAM szerkezete önmagában egy jelenség, ahogyan hatással van és felemeli a tudatosságodat a transzcendens birodalmakba. Itt meditálni és a folyamat részévé válni azt jelent, hogy részévé válsz egy olyan erőteljes mezőnek, ami az Egység állapotába visz.